Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » EXTRÉM eset! Hogy kérhetnék...

EXTRÉM eset! Hogy kérhetnék segítséget a nagy találkozásra? (Média, egyéb)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én egy extrém esettel állok szemben. Sajnos nem vagyok egy tehetős ember és a párom sem. Viszont én magyar lenni ő meg Brazil. Én itt élek ő meg ott. Viszont össze szeretnénk házasodni majd meg együtt lenni, de sajnos nem tudunk, mert még találkozás se jön össze. Viszont mind a ketten biztosak vagyunk a dolgokban. (Kérlek a kapcsolati témát nem firtassátok!)

Engem csak az érdekelni, hogy hogyan lehet esetleg akármilyen szervezet segítségét kérni támogatásban, hogy összejöjjön az utazás akár egyik, akár a másik félről.

Előre is köszönöm a lehetőségeket mindenkinek!

25L é 30F

2010. júl. 29. 17:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
69%
Én asszem fölhívom a tévékettőt hogy EXTRÉM ESET vagyok. Adanak pénzt nekem mer akarok venni párizsit a vaaskenyeremre...de most nincs pénzem. Eladóztam a kölyökgyártó ci.gányoknak.
2010. júl. 29. 17:22
 12/24 anonim ***** válasza:
88%

Ez hülyeség!!!

Tudod,több száz családnak nincs háza,vagy éheznek.Akiknek van miből adakozni,azok is hamarabb fognak a magyar árvízkárosultak javára adni,mint nektek,akik össze akartok házasodni úgy,hogy még nem is találkoztatok.

15/L

2010. júl. 29. 17:23
 13/24 anonim ***** válasza:
91%

Ennyi idősen lehetne már több eszed.

Most azt várod, hogy hirtelen valaki felajánl neked valamit?

Igen, extrém eset, a helyedben meglátogatnám a diliházat.

2010. júl. 29. 17:24
 14/24 anonim ***** válasza:
77%
Nem rossz, nem rossz.. Ügyessss.
2010. júl. 29. 17:24
 15/24 anonim ***** válasza:
81%
kamu
2010. júl. 29. 17:25
 16/24 anonim ***** válasza:
56%
Hogy ez mekkora kamu....Jól megjátszani h törtöd a magyartot:D
2010. júl. 29. 17:26
 17/24 anonim ***** válasza:
79%
úristen, hogy lehet valaki ilyen sötét...
2010. júl. 29. 17:27
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Te jelentkezni Majnika só és kapni érte sok pénzt,utazni Brazil őserdőbe .Kapod hozzá két kis csimpánzot is ,az lenni ajándék koszorúslány.
2010. júl. 29. 17:36
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha már mész hozz cseresznyét! :) Torgyán bácsi is hozott,jó occsó volt...
2010. júl. 29. 17:37
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
most akkor ki a magyar meg ki a külföldi?:D amúgy írhatnál kommentet, mert így hiteltelen maradsz:D
2010. júl. 29. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!