Mi történhetett vele?
Ma ugye fent voltam msnen és szokásomhoz hívően ráírtam egy ismerősömre(akivel már volt egypár incidens,de most beszélgettünk róla és meg lett beszélve,és különben is annak már vagy 2 éve,szóval ezért már nem haragudhat).Az történt,hogy beszélgettünk kb. fél órán keresztül,és akkor egyszercsak eltűnt msnről..semmi rosszat nem írtam.
Lehetséges,hogy az anyja vagy az apja szólt neki,hogy kapcsolja ki most azonnal a gépet,mert már késő van(mert már akkor is késő volt),de ez nem biztos.Barátnőmmel próbáltuk kideríteni,hogy letiltott-e.Barátnőmmel felvetettem msn-re a fiút,de a barátnőmnél se jelentkezett be.Sajnos még ez sem biztosan jelenti azt,hogy nem tiltott le,mert a barátnőmet nem ismeri,és ugye lehet,hogy ismeretlen cím felvételét nem fogadja el.Nekem is volt már ilyen(jelen esetben egy angol msn címnél,ami vírust árasztott,gondolom,mert küldött egy linket.)
Ennek a fiúnak ma direkt felhoztam,hogy "szólj,ha az agyadra mentem.."(de nem szoktam senkit agyonidegesíteni,max. hülyülni),és ő meg köszönés nélkül lement..hát nem tudom,hogy most ez mi volt..
Általában minden este fent szokott lenni,ahogy én is..szóval majd ma este megtudom az igazságot,de most kíváncsi lennék a véleményetekre!
Köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!