Folyton zaklat a barátom kishúga. Mit tegyek?
Barátommal 2,5 éve vagyunk együtt, mindketten 20 évesek vagyunk.
A kishúga 12 éves, eleinte utált engem-tipikus amolyan “elveszem tőle a nagytesót” féltékenységi szindróma.
Egy éve járok fel hozzájuk gyakrabban, az utálat átfordult felém amolyan imádattá-rajongássá.
Ha elmegyünk sétálni neki is kell jönnie velünk mindig, ha ketten vagyunk a szobába a barátommal folyton bejön és “közénk fekszik”, odabújik a barátomhoz. Mindig ki kell festenem, együtt kell játszanunk, társasozni stb.
Ne értsetek félre értem, hogy örül mert van egy “nagy” barátnője, de k*rvára sok, hogy reggeltől-estig, 0-24 velünk van, ha ott vagyok.
Szóltam barátomnak, hogy bírom a húgát, de lehetnénk kettesben is néha mert bírom a családját, de elsősorban hozzá jövök nem a kislányhoz.
Szólt a kislánynak( persze nyugodt, szép hangvételben), aki rettenetesen fogadta elkezdett hisztizni, hogy de ő nagyon szeret engem. A szülei persze rám és a barátomra mérgesek, hogy márpedig foglalkozzunk a kislánnyal, mert ő annyira szeret bennünket.
És igen, beszoktuk zárni az ajtót, de minimum 10 percenként bekopog, ha nem engedjük be akkor pedig hívogat és messengeren üzen hogy : KÖNYÖRGÖM HADD MEHESSEK BEE LÉGYSZI LEGYSZIII.
Most ritkábban járok fel vírus miatt, a kislány viszont egész nap hívogat, üzenget 20 percenként stb. Szerintem ez sok egy 12 évestől.
Mit gondoltok?
Egyszerűen menjen akkor a te barátod. Kényelmetlenebb,de ez nem állapot ha egyszerűen a szülei se fogják fel.
Nekem is volt olyan, hogy a pasim öccsének kellett jönni sétálni, mert " vigyük már őt is hagy legyen kis szabadideje az anyukának" meg én vigyáztak az öccsére mert neki dolga volt...
Köszönöm a sok választ és a privát üzeneteket, jó olvasni hogy nem vagyok egyedül.
Igen tudom, hogy nálunk nyugisabban tudunk lenni. A barátom sokszor ragaszkodik ennek ellenére is, hogy náluk legyek-“nyugi majd úgy sem fog mostantól annyit zavarni”.
Gondolom ez még egy nagyobb bukkanó lesz a kapcsolatunkban.
Mindenesetre megpróbálom megközelíteni szülői oldalról, megkérem, a barátom, hogy beszéljen velük mégegyszer, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!