Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg a húgommal,...

Hogy értessem meg a húgommal, hogy amíg nem lakik egyedül alkalmazkodnia kell?

Figyelt kérdés
Egyszerűen elviselhetetlenül rendetlen és mindent én pakolok és pucolok el utána!Ha ezt szóváteszem,azonnal felkapja a vizet és behisztizik!A barátnői szemében meg én vagyok a besavanyodott mumus,aki folyton cseszteti a tesóját!Mert ő így állít be nekik!A kosz amit csinál nem hétköznapi!A legdurvább,amikor nem használja a wc kefét!Azt hiszem ennél többet nem is írok le, mert gondolom ennyi mindenkinek elég,és holnapig sorolhatnám mit hagy maga után!
2010. júl. 28. 15:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
19 éves lesz decemberben!Amúgy meg magasról tojok a személyiségtípusokra, 2010-ben nem fogok putriban élni,és rabszolga sem vagyok ,hogy pl. a hajfestése után én pakoljak el!Bezzeg az utcán ott ő a csini,senki el nem hinné,hogy mennyire igénytelen!Felőle,minden rothadásnak indulhatna körülötte,és engem nem érdekel kinek van igaza,szeretném meggyőzni, hoyg amíg együtt kell élnünk, addig európai embernek megfelelő módon kell tennie!Anyukám egyébként rengeteget veszekszik vele,mert nwem lehet neki szólni,nagy a pofája, de tettek nincsenek mögötte!
2010. júl. 28. 16:21
 12/17 A kérdező kommentje:
19 éves lesz decemberben!Amúgy meg magasról tojok a személyiségtípusokra, 2010-ben nem fogok putriban élni,és rabszolga sem vagyok ,hogy pl. a hajfestése után én pakoljak el!Bezzeg az utcán ott ő a csini,senki el nem hinné,hogy mennyire igénytelen!Felőle,minden rothadásnak indulhatna körülötte,és engem nem érdekel kinek van igaza,szeretném meggyőzni, hoyg amíg együtt kell élnünk, addig európai embernek megfelelő módon kell tennie!Anyukám egyébként rengeteget veszekszik vele,mert nwem lehet neki szólni,nagy a pofája, de tettek nincsenek mög
2010. júl. 28. 16:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Az én húgom is ilyen, és hiába szólok anyámnak. Ha szólok a lánygyereknek, hogy mondjuk rakja el maga után a tányérját, elmond mindennek, teljesen felvan háborodva, hogy én hogy merek beleszólni a dolgaiba. Volt, hogy megpofoztam már érte. Egyszerűen nem tudom mi mást lehetne tenni. :S A szobájában megpenészesedve a kaja, van, hogy a konyhában már alig van tányér, mind a szobájában.
2010. júl. 28. 16:55
 14/17 A kérdező kommentje:
Detto
2010. júl. 28. 16:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Jaah az én húgom 15 éves, de szerintem nem fog változni. Csak nekem anyám se nagyon tesz ellene semmit. Néha összevesznek, akkor elküldi anyámat a francba, aztán ennyi, ő meg hagyja. Azt hisz legkisebbként, hogy ő a valaki a házban. Jó lesz, ha mindketten kemény nevelésbe kezdünk. :D Egyébként ő is... ha kilép az utcára, akkor csakis sminkkel, ékszerekkel, tökéletes öltözékben, közben meg a szobájába senkit nem lehet beengedni. A barátnőinek meg szid, mint a bokrot, már nem egy ellenséget is szerzett nekem.
2010. júl. 28. 17:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Szólj anyukádnak hogy ez így nem fair.
2010. aug. 21. 15:44
 17/17 anonim ***** válasza:

07-28 16:21

Elnézésed kérem, elsőre azt hittem, a megoldást keresed. Ha csak panaszkodni akarsz, jól csinálod. Legjobb úton vagy a házisárkánnyá válás felé.

2010. aug. 22. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!