Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komoly kapcsolat internetes...

Komoly kapcsolat internetes ismerkedés után?

Figyelt kérdés
Van valakinek sikersztorija?
2010. júl. 28. 11:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Áprilisban múltunk 7 évesek, a Big Brother chat-en ismerkedtünk meg. Imádjuk egymást már gyerekünk is van.
2010. júl. 28. 15:46
 22/23 anonim válasza:

hát a mi sztorink igazi véletlen az egész.

Love.hu-ra regiztem 2009 telén, mert haverom javasolta, mert már elegem lett a 1-3 hós kapcsikból. erre fent véletlenül vip tagként megtaláltam mostani páromat. Először levelezgettünk, majd MSNeztünk ez mind kb 1 hét alatt. Aztán feb.3án találkoztunk nálunk, az nap be is mutattam és azóta is együtt vagyunk. Most voltunk 7 hónaposak és most agusztusban jegyez el. :) én 18 vagyok ő pedig 20. Mindketten erősen megfontolva jutottunk erre. Szó szerint imádjuk egymást.

Az ilyen netes ismerkedések azért jók szerintem, mert ott általában komolyabban tervezik az emberek, de persze vannak olyanok is akik nem, de javarészt inkább azok vannak.

2010. júl. 28. 16:52
 23/23 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem kizárólag rossz tapasztalataim vannak az internetes társkeresőkkel kapcsolatban :-(

Ezekből adódóan én óvatosságra intelek!

(37/N)

2010. aug. 1. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!