Komoly kapcsolat internetes ismerkedés után?
Figyelt kérdés
Van valakinek sikersztorija?2010. júl. 28. 11:53
11/23 anonim válasza:
9 éve ismerkedtünk meg, 8 éve vagyunk együtt, 7 éve együtt is élünk, és 6 éve vagyunk menyasszony-vőlegény :-)) Az esküvő még egyenlőre várat magára, de szerintem csak a párom lustaságán múlik :-))) Legalábbis remélem! Úgyhogy nem lehetetlen ott megtalálni életed párját, viszont vigyázni is kell, hiszen sok a nem igazán jószándékú ember. Kivánom Neked, hogy sikerüljön megtalálni azt, akit keresel!
12/23 anonim válasza:
Én nem vagyok fiatal, de igy ismertem meg a páromat 2,5 féléve. Volt pár rossz tapasztalatom is, de végre megtaláltam az igazit. Most már vele szeretném leélni az életem.
53/N
13/23 anonim válasza:
4 és fél éve jöttünk össze párommal a randivonal.hu-n. (anno még nem volt fizetős)
20/L
14/23 anonim válasza:
Lassan 2 éve vagyunk együtt, fél éve együtt is lakunk, komoly a kapcsolatunk, tervezzük a jövőnket. :)
20/L, 21/F
16/23 anonim válasza:
facebook, 3 eve vagyun egyutt, 2 eve vagyunk hazasok, van egy 17 honapos fiunk es egy 13 hetes pocaklakonk :)
17/23 anonim válasza:
4 éve vagyunk együtt pedig fiatalok vagyunk. van már babánk is. úgy érzem megtaláltam az igazit. jövőre lesz az esküvőnk. L21/ F 26
18/23 anonim válasza:
Szia!
Randivonal.hu
2007.12.15 első levél
2007.12.28 első randi
2008.01.01 összejöttünk
2009.04.04-én esküvő
2009.04.24-én megszületett a kislányunk!
Azóta pedig boldogság, boldogság, boldogság!
Nektek is hasonló jókat!!!
19/23 anonim válasza:
Találkahelyen ismerkedtünk meg, Ő volt az első levélíró, 8 éve vagyunk együtt :)
20/23 anonim válasza:
Iwiw. 3 éve vagyunk együtt, összeházasodtuk és van már egy 16 hós fiúnk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!