Miért furcsa az emberek számára hogyha valakinek nincs fürdőszobája? Talán szégyelnem kellene hogy nekünk nincs? 18/L
Előző, de akkor is be van kötve hozzátok a víz (én is laktam konyhai mosógépes lakásban :))
ha meg be van kötve a víz, akkor már jobban megéri összekuporgatni egy zuhanytálcára, mint netre..
Lehet,hogy kis putri de legalább az övék és megdolgoztak érte.Főleg a kis par*szt néni-bácsika.
Lgvonalban anyámtól 30 m re lakok ott még be sincs vezetve a víz,mert lusták voltak a víművesek!Itt meg van .S minek építsen fürdőt ha nincs vezetékes víz?Furt kúttal meg ugyanott tart ,hogy francia pancsi a'la lavoar.Netet meg lótrutyi beszerezni.
NEM CIKI!EZ VAN!Van akinek van összkomfortos kecó s mégis úgy bűzlik,hogy kihányom magam.
22:34 es vagyok.Kimaradt--->
19/N
A lepontozásom után akkor válaszoljatok erre is,kedves válaszolók:
Minden szégyen nélkül kiküldenétek pl. egy barátotokat a pottyantósra az udvarra?
Na egyébként, nem azért nincs fürdő szoba mert nem lenne rá pénz!HANEM: Mert a ház régi, és nem mostanában épült.Nem lehet hozzá toldani semmit!
Na és van 2szoba az anyáéké, és az enyém ami egy kamrából lett megcsinálva.középen pedig a konyha ami nem túl nagy ott van viszont mosógép, és van mosogatónk is, nem tálban mosogatunk!Internet pedig, attól mert fürdőszoba nincs, attól nem hiszem hogy elítélendő lennék, mert ennyi kis szórakozás járhat nekem is.
Sajnos nincs, de nekünk sem kényelmes ez a megoldás.És igen és is feszélyezve érzem magam, ha vendég van nálunk.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!