Mi a véleményetek, az első benyomásotok a Hella névről?
Elöljáróban: nem lesz gyerekem még hosszú hosszú ideig (19 éves vagyok).
Szóval valamelyik nap beleakadtam ebbe a névbe, és először felröhögtem (Hell (pokol angolul)->Hella). De aztán rájöttem, hogy beleszerettem ebbe a névbe. De azon filóztam, hogyha egyszer lenne egy gyerekem (és tegyük fel, hogy lány), akkor ha ezt a nevet kapná...nos szerintem kiszúrnék vele. Ugyanis véleményem szerint ezzel a névre örök rockerségre kárhoztatnám:D (én az vagyok, azért tetszik ennyire a név:D) Szóval elég "kötött" név:D Nektek mi erről a névről a véleményetek?
(Egyébként ha lesz egyszer lányom valószínűleg eközött a 2 név között gondolkodnék: Agáta vagy Hajnalka (Vagy a Hella, de azt max. csak becenévként vagy 3. névként kapná, de nem tudom). Ezekről mi a véleményetek?)
nekem is a pokol jutott eszembe, és én is rocker vagyok. :)
meg tizennyóc éves és lyán, bár ezt nem kérdezted.. :D
Szilvia-papírtörlő
Kamilla-kozmetikai termékek
Ilcsi kozmetikumok
Cecília kozmetikumok
és még sorolhatnám. most akkor akit így hívnak, az azonnal változtasson, mert valakinek biztos az adott termék ugrik be?
nekem tetszik a Hella, magyarul nincs semmi negatív felhangja szerintem. nekem a Helka is tetszik.
Köszi a válaszokat!
Igen, a Helka nekem is nagyon tetszik, ő a legenda szerint egy balatoni tündér (volt) azt hiszem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!