Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, az első...

Mi a véleményetek, az első benyomásotok a Hella névről?

Figyelt kérdés

Elöljáróban: nem lesz gyerekem még hosszú hosszú ideig (19 éves vagyok).

Szóval valamelyik nap beleakadtam ebbe a névbe, és először felröhögtem (Hell (pokol angolul)->Hella). De aztán rájöttem, hogy beleszerettem ebbe a névbe. De azon filóztam, hogyha egyszer lenne egy gyerekem (és tegyük fel, hogy lány), akkor ha ezt a nevet kapná...nos szerintem kiszúrnék vele. Ugyanis véleményem szerint ezzel a névre örök rockerségre kárhoztatnám:D (én az vagyok, azért tetszik ennyire a név:D) Szóval elég "kötött" név:D Nektek mi erről a névről a véleményetek?

(Egyébként ha lesz egyszer lányom valószínűleg eközött a 2 név között gondolkodnék: Agáta vagy Hajnalka (Vagy a Hella, de azt max. csak becenévként vagy 3. névként kapná, de nem tudom). Ezekről mi a véleményetek?)

2010. júl. 27. 18:20
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) Írhattok még:)
2010. júl. 27. 19:14
 22/32 anonim ***** válasza:
A Mester és Margaritából jut eszembe Hella, a vámpír!=)
2010. júl. 27. 19:57
 23/32 anonim ***** válasza:
65%
Nekem a hulla jut jóra eszembe.Hella Hulla
2010. júl. 27. 20:19
 24/32 anonim ***** válasza:

nekem is a pokol jutott eszembe, és én is rocker vagyok. :)

meg tizennyóc éves és lyán, bár ezt nem kérdezted.. :D

2010. júl. 27. 20:31
 25/32 anonim ***** válasza:
50%
Nekünk ilyen márkájú a WC csésze.
2010. júl. 27. 20:58
 26/32 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell ennyire előre tervezni:D
2010. júl. 27. 21:43
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Szilvia-papírtörlő

Kamilla-kozmetikai termékek

Ilcsi kozmetikumok

Cecília kozmetikumok

és még sorolhatnám. most akkor akit így hívnak, az azonnal változtasson, mert valakinek biztos az adott termék ugrik be?

nekem tetszik a Hella, magyarul nincs semmi negatív felhangja szerintem. nekem a Helka is tetszik.

2010. júl. 27. 21:48
 28/32 anonim ***** válasza:
Nekem egy sellő jut róla eszembe.
2010. júl. 28. 18:05
 29/32 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igen, a Helka nekem is nagyon tetszik, ő a legenda szerint egy balatoni tündér (volt) azt hiszem:)

2010. júl. 28. 18:13
 30/32 anonim válasza:
Én Hella vagyok, alsóban, oviban nagyon nem csúfoltak miatta,nem éreztem, hogy a szüleim kiszúrtak volna velem (csak nagyanyám ködlámpának becézett, de neki amúgy is vannak ilyen megmozdulásai) A helló, Hellára arra mindenesetre fel kell készülni, én már nem is számolom, hányszor hallottam (és mindig azt hitte az illető, hogy húdenagyonvicces volt). Vavyan Fable Mesemaratonjában találkoztam még ezzel a névvel :) Szerintem ha tetszik ez a név, és a jövendő férjednek is tetszik, akkor hajrá :)
2011. dec. 23. 15:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!