Mi a véleményetek, az első benyomásotok a Hella névről?
Elöljáróban: nem lesz gyerekem még hosszú hosszú ideig (19 éves vagyok).
Szóval valamelyik nap beleakadtam ebbe a névbe, és először felröhögtem (Hell (pokol angolul)->Hella). De aztán rájöttem, hogy beleszerettem ebbe a névbe. De azon filóztam, hogyha egyszer lenne egy gyerekem (és tegyük fel, hogy lány), akkor ha ezt a nevet kapná...nos szerintem kiszúrnék vele. Ugyanis véleményem szerint ezzel a névre örök rockerségre kárhoztatnám:D (én az vagyok, azért tetszik ennyire a név:D) Szóval elég "kötött" név:D Nektek mi erről a névről a véleményetek?
(Egyébként ha lesz egyszer lányom valószínűleg eközött a 2 név között gondolkodnék: Agáta vagy Hajnalka (Vagy a Hella, de azt max. csak becenévként vagy 3. névként kapná, de nem tudom). Ezekről mi a véleményetek?)
Szerintem név választáskor ne mindig azon görcsöljünk, hogy vajon melyik márka jut eszünkbe róla, mert már szinte nincs olyan név, amit ne használtak volna fel. Én pl. Szilvi vagyok, és hát ott van a papírtörlő pl. :S
Én biztos Hellát fogom adni majd a gyerekemnek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!