Kommenteket (bátorítást) szeretnék a történetemhez. Mit tehetek?
1nagy házban élek a nagyszüleimmel(anya, apa, tesóm, én, nagyi, nagyapa).A nagypapám iszik elég durván és lelki terrorban tartja az egész családot(de tényleg).és 1-1,5hónapja minden nap feljön veszekedni.A nagyim ezt nem birta tovább és el akar költözni.Tegnapelött tudtam meg h anyáék is elakarnak költözni.a folytonos veszekedések miatt már sokszor sirtam...ha jol tom innen eléggé messze akarnak költözni.nagyon meg vok ijedve.tegnap este is naon siram.teljesen el vok keseredve.és ebben az a legrosszabb hogyha nem mosolygok akk mindenki megkérdi h mi a baj (am engem mosolygósnak ismernek)szal nekem tetetnem kell a jókedvet h nekérdezzék meg h mi a bajom:( :[ kommenteket (bátorítást) szeretnék mee naon el vok keseredve:( :[
egy kétségbeesett 14 éves lány
Ha nagypapa nincs,akkor gyomorideg sincs.Mi ebben a rossz?Tiszta haszon:)
Új suli?Új barátok.Tiszta haszon!Ha a mostaniak valóban barátok,akkor úgysem szakad meg a kapcsolat velük,ha meg megszakad,akkor meg nem is barátok,tehát nincs min bánkódni.tudom,ez fárasztó szöveg.Nekem is az volt annyi idős koromban mikor nekem mondták,de mostmár tudom hogy mennyire is igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!