Miért basztat állandóan az apám, amikor semmi rosszat nem csináltam?
21:11
Sokszor az anyám se viseli el.
Amúgy az én faterom is ilyen volt,túlzásokba esett,pedig jó gyerek voltam,jól tanultam,egyben igaza volt viszont,abban hogy hanyag és rendetlen voltam,de azért nem kellett volna mégsem olyan szinten b*szogatni mint ahogy tette,meg már a végén mindenbe belekötni.Pl volt olyan,hogy elmosogattam és egy tálat rossz helyre tettem,abból is hatalmas balhét csapott.Már elváltak azóta.Amúgy az apák 80%-a tényleg ilyen,sajnos nem egy helyről hallottam már.
Szerintem Neked meg anyukáddal kellene beszélni erről,mert apukádra ráférne egy kicsit nagyobb szigor,te meg állj ki határozottan vele szemben,ha cseszeget.Nem kell veszekedni vagy kiabálni,meg kell találni azt a bizonyos magasabb,határozott hangszínt és el kell neki szépen mondani,hogy neki mi a hibája és nem kellene téged cseszegetni érte.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!