Ennyire gáz, hogy gyógyszerre van szükségem?
Én nem akarom bántani a szüleidet, de a szociofóbia nem csak úgy, ok nélkül alakul ki, szóval, gondolom, az is hozzájárult a dolog kialakuláshoz, hogy otthon sosem erősítettek meg abban téged, hogy te is jó vagy. Az a legfontosabb, hogy bízzál magadban, és ha a gyógyuláshoz szükséges, szakítsd meg a kapcsolatodat a szüleiddel. Szerintem nagyon jó módszer a betegséged leküzdésére az, ha naplót írsz.
Ne add fel soha!
Az,hogy orvoshoz fordultál,okosan tetted.Talán a szüleid előtt te sem nyíltál meg,azért lepődtek meg.Nagyon sokat
segítene,ha otthon őszintén kiöntenéd a lelked.
Köszönöm a válaszokat és a biztatást! Nagyon remélem, hogy segíteni fog a terápia, nagyon fogok igyekezni!
A szüleim maguk is sajnos elég zárkózott emberek. Most végül anyukám egy napi őrlődés után bejött a szobámba, és beszélgettünk erről. Mondta, hogy szóljak, ha segítégre van szükségem, és fel akarta hívni az orvost, hogy megkérdezze, a család mit tehet. A gyógyszernek még mindig nem örül, amit persze megértek, mert én sem, mégis reménykedem benne, hogy a fizikai tüneteimet enyhíti addig, míg megoldom a mélyről jövő fóbiákat. 16:13-asnak - mint azt írtam, nem a gyógyszertől magától várom a gyógyulást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!