Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni egy olyan...

Mit lehet tenni egy olyan anyával aki azt mondja felnőtt koromban is, hogy megver? Folyamatosan meg akarja mondani hogy mit csináljak és osztogatja a munkát. Mert neki segíteni kell?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban meg is vért. Mindig szar vagyok neki. Pénzügy kutatóként dolgozom.Nem iszom, nem vagyok prosti. Az a hibám, hogy amikor néhány hét után kibukok rá, kiabálok, mert nem bírom már a terrorját.

2020. márc. 8. 16:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
*kitaláltam. Bocsi telefonról írok
2020. márc. 8. 16:58
 12/17 A kérdező kommentje:
Csak közben annyira fájnak a szavai. Amikor elkezdtem az egyetemet azt mondta nem tudom megcsinálni. A diplomaosztón meg ott feszített,mert kitűnő lettem.
2020. márc. 8. 17:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz anyáddal, ideje kulon eletet kezdeni. Ezt a koltozes macerat annyira nem ertem.amikor eljottem egyetemre, először kolis majd albis voltam. Meg se fordult a fejemben suli utan sem hogy na megyek anyamekhoz lakni mert egy albi draga. Igen az. Ezert laktunk tobben. Utana parommal. Igen nem sok maradt felretenni

Es? Nem megyunk anyammal egymas idegeire, mindenki eli az eletet. Ha arra varsz te is meg osszes itteni sopankodo, hogy kulon legyetek de hu mekkora osszeg maradjon a fizubol az albi mellett akkor vagy baromi gyorsan gazdagodjatok meg, vagy akkor lehet elni es turni a szuloi terrort es sopankodni. Es csodalkozni hogy nem vagytok felnottkent kezelve.

2020. márc. 8. 17:22
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2020. márc. 8. 17:28
 15/17 anonim ***** válasza:
50%

Én kamasz koromban szenvedtem így az apám miatt, 20 évesen, egyetemistaként léptem le, az se volt egyszerű, de jól tettem.

Az általam ismert pénzügykutatóknak azért elég hamar benőtt az élet ( Csillag, Matolcsy, Valentini, stb,) azon ne aggódj.

NE BUKJ KI, ő ilyen, változni még nem fog. Kezeld higgadtan, mint bármi szakmai kérdést.

Lakótársat meg találhatsz egY albumhoz, keress!

2020. márc. 9. 08:25
 16/17 anonim ***** válasza:
85%
Koltozz ossze idegenekkel. Mindenki rendesebb lesz,mint anyad.
2020. márc. 9. 11:34
 17/17 Savlekotő ***** válasza:
100%
Néha egy idegen több szeretet ad mint egy szülő.
2020. máj. 21. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!