Valaki nem tud mondani egy NORMALIS fanficet?
Ah, nekem is gyakran ez a problemam (bar mas fandomok erdekelnek). Szerintem ez onnan ered, hogy a fiatalabbaknak meg tobb szabadidejuk van, ergo ok irjak a legtobb fanficet. Huszonevesen, bar mar jobban irnal, ketszer meggondolod, mivel akarod tolteni azt a par orat, ami meg nincs tulzsufolva (persze nem mindenki, de atlagban kevesebb az idosebb fanfic-iro).
Csak azt tudom tanacsolni, hogy olvass angolul, nagyobb a valasztek. Vagy irj ficet te magad. Be the change you want to see in the world!
Koszonom a legutobbi valaszolonak, ugy latom egy cipoben jarunk..:/
angolban tenyleg nagyobb a valasztek, csak gondoltam rakerezek, hatha van valami jo magyar is csak engem kerult el valahogy.. de ugylatom remenytelen a helyzet
en magam pocsek iro vagyok, de meg ha jol is tudnek irni, akkor sem lenne ra sok idom az egyetem mellett:s koszonom azert!💛
EstherLautner2311 a wattpadon. Vagy linkelem a blogom, ott van minden ff. [link]
Ja és 33 éves nő vagyok, nem 11 éves.
Ha valakit erdekel meg, talaltam egy brutal jot.
az iro "rovidparsorosok" a szoveg cime pedig N A G Y B E T Ű K.
igaz nem fanfic, de engem teljesen megfogott, alig varom mar hogy uj "resz" jojjon. csak ajanlani tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!