A férjem lejelszavazta a telefonját, így nem tudom elolvasni mit SMS-zik egész nap és nem hajlandó megmondani a jelszót. Teljesen biztos, hogy nője van, mi másért titkolózna és SMS-ne ennyit? Ti mit csinálnátok?
ha ő megnézi a telefonod hívásdoldait és sms - eid ?
s ennek ellenére ő nem mutatja meg?
és nem válasz hogy nyugodtan megnézhezi mert nincs rejtegetni valóm.
Én nem kurv@ztam, meg gerincteleneztem, de azt elmondanám, hogy eleve az hogy történik meg, hogy a nő észreveszi, hogy jelszó van a telefonon?
Ezek szerint folyamatosan kutakodott?
Hát nem csoda, hogy lejelszavazta! Az igazat megmondva az sem csoda, hogy egy ilyen nőt megcsal valaki! Mert az ilyen nemcsak a telefonnal, hanem mindennel ilyen, mindenről tudni akar, belekotyog, semmi magánélet!
Én egyáltalán már olyan helyzetbe sem kerülhettem volna, hogy rájöjjek, hogy jelszavas valaki telefonja. Mert ha valóban megcsalás van a háttérben, akkor annak nem csak ez az egy jele lesz!
Viszont ha rájönnék, hogy a párom nézi a telefonom, én is lejelszavaznám, pedig nem csalom! De annyi hadd maradjon meg nekem, csak az én magánéletemnek.
Tudom, elhúzhatok a Marsra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!