Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék segíteni apámnak,...

Szeretnék segíteni apámnak, de utálok ott éjszakázni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szüleim elváltak, és anyámmal elköltöztem egy másik helyre. Apám maradt a régi házban, de mivel túl nagy neki, eladja és ő is költözik. Megvették nemrég a házat és májusig ki kéne pakolni. Viszont 25 év szemete van még a pincében, amit egy logisztikai központ is megirigyelne, több hónap lenne kipakolni onnan mindent. Sokszor megyek hozzá, 2-3 hetente hétvégére, de rühellek ott éjszakázni. Nincs ágyam, ezért egy kényelmetlen fotelban alszom, nem tudok aludni nála. Félórákra bealszom, de egyből felkelek és megint fél-1 óráig tart, amíg találok egy kényelmes pozíciót, hogy bebambuljak. Alig alszom éjszaka. Aztán amúgy is elcsesződött a bioritmusom, és én éjszaka 3-ig szoktam számítógépezni. És amikor nála vagyok, nem tudok számítógépezni. Kb délután 4-től (akkor kelünk fel vagy addigra szerzünk erőt a pakoláshoz) 8-ig pakolunk, aztán utána egészen éjjel 3-ig nincs mit csinálnom, és halálra unom magam, hiszen ugye ott nincs számítógép. Nem tudok előbb elaludni. Utálom az éjszakákat ott, és ezért már nem is megyek le szívesen. Pedig szívesen segítenék apámnak, meg a macskámat is szeretném még látni pár utolsó alkalommal (amíg el nem költözik apa, még ott fog nála maradni, aztán elajándékozzuk szegényt). De ha csak az éjszakára kell gondolnom... Nem tudok lemenni... Mit tegyek?

#éjszaka #alvás költözés
2020. márc. 6. 19:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg vigyél magaddal egy jó könyvet...
2020. márc. 6. 21:51
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Baromi nagy zagyvaság, amit írsz. Először nem tudsz ott aludni, aztán kiderül, hogy 15 órákat alszol. Ezután nincs gép, de apád reggelig nyomtatja a gépet...Most akkor melyik?
2020. márc. 6. 22:02
 13/19 A kérdező kommentje:
Internetfüggőség még mindig jobb mint a drogfüggőség. Nem látom másban az értelmét az életnek mint az internet, szóval ez kell nekem. Viszont az olvasás a főellenségem, biztos hogy nem fogok soha olvasni :D Van ezer gép, de egyik sem működik, ősrégi darabok. 15 órákat alszom az új otthonomban. Apám a saját laptopját nyomja.
2020. márc. 6. 22:08
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, szerintem kezeltesd magad. Így első körben.
2020. márc. 6. 22:14
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
Rádférne egy orvos...
2020. márc. 6. 23:47
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Felfújható matrac kb 5000ft. A pince kipakolása pedig nem több hónap lenne csak faterod kukacoskodó és/vagy lusta. Ismerős helyzet, felügyelet nélkül nálunk sem lehet semmit kidobni-pakolni, ha mégis csinálunk valamit akkor a szülő kénye-kedve által választott időpontban. Így amit kidobunk a helyére jön másik sz_r és soha semmi látszatja nincs a lomtalanításnak.
2020. márc. 7. 01:44
 17/19 anonim ***** válasza:
89%

Lusta dögök vagytok mindketten. A mi

m házunknál szemetesebbet aligha találtál volna megvétel előtt. De a gerincsérvvel műtött apósom meg a férjem 2 nap alatt kipakolták, ja hogy csak némi akarat kell hozzá. Szégyelld magad.

2020. márc. 7. 06:21
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
egyszer kell hozå ållni ės jol megnyomni pår nap alatt ha egėsznap válogatok kész lesztek hamar.1 hėt alatt ki lehetne lomtalanitani ha napi 8 óråt vålogatnåtok,csak akarat kell hozå ,de ha apukád olyan hogy nem dobki semmit akkor nehėz lesz lomtalanitås .
2020. márc. 7. 07:28
 19/19 anonim ***** válasza:
87%
Az internet-függőség is ugyanolyan káros, mint bármilyen más függőség, ne ringasd magad ábrándokba. Neked tényleg kezelésre van szükséged.
2020. márc. 7. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!