Hogyan kezelhetném jobban anyukám, és a tesóim viselkedését? Bővebben lent.
3 hónap alatt elköltött milliókat?!
Én a helyedben határozott lennék. Le kell velük ülni beszélni, lefektetni bizonyos szabályokat. Meg kell nekik mondani, hogyha betartják jó, ha nem, akkor kidobod őket, akár hatósági segítséggel.
A ti házatok így a ti szabalyaitok érvényesek. Ha nem tetszik nekik akkor viszont látás. Ez a tipikus "megszoksz vagy megszöksz"... Azért van egy kisgyereketek akire koncentralnotok kell, és eleve nem a ti feladatotok ellátni őket. Keressenek szépen munkát, aztán albérlet.
Én diákként fent tudom magam tartani albérletben segítség nélkül, szóval ez egy nagyon gyenge kifogás részükről. Álljatok a sarkatokra mert azt a pénzt amit ők "elvisznek" azt egyrészt soha nem kapjátok vissza, másrészt azt akár a gyermeketek jövőjére is félre tehetnétek ami szerintem nagyobb prioritás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!