Mit csináljak? Most már tényleg nagyon elegem van belőlük
Én örökbe fogadott gyerek vagyok és elegem van mind a 2 "bátyámból" (nem örökbefogadottak) ők se szeretnek és én se őket. Nincsenek is barátaim csak 1-2 mert inkább kerülök mindenkit. Sajnos van oka amiért utálnak. Szerintük szégyent hozok a családjukra (mert koreai vagyok, és az nem egyenlő Kínával mert sokan kínaiznak) de én nem tehetek róla hogy ide kerültem. Inkább a szobámba vagyok csak ne lássuk egymást. Már párszor összeverekedtünk de az okát nem mondtuk el soha. Árulkodni meg nem akarok...én csak el akarok menni innen. Soha senkivel nem tudok megbeszélni semmit. Nem is csinálok semmi rosszat és mindig én vagyok a szar. Már nagyon elegem van mindenkiből és olyan helyre akarok menni ahol békén hagynak. De hát ez nem lehetséges...arra várhatok még. Mit csináljak?
13/f
Szegénykém. :'(
Azért bántanak, mert kóreai vagy?
Akkor miért fogadtak örökbe, ha nem bírnak elviselni?
Igen is barátkozz, mert attól, hogy nem vagy magyar származású ne érezd magad kevesebbnek.
Ugyan olyan értékű ember vagy, mint én vagy itt bárki más.
Ne engedd, hogy az önbizalmadat lehúzzák a bunkó tesóid.
A verekedések okát meg igen is mond el!
Én is örökbefogadott vagyok.Megértelek teljesen,hogy ez neked rossz meg minden.De talán szemükre vethetnéd,hogy akkor miért fogadtak örökbe,ha nem tudnak veled rendesen bánni?:S
Érdekes..
észak vagy dél koreai vagy?
csak kíváncsiságból
Dél.
Csak a tesóimmal van baj...csak az a baj h szerintem ha szólok akkor még jobban piszkálni fognak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!