Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy elfogadják a...

Normális, hogy elfogadják a pénzt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!21 éves vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy az mennyire normális ha elfogadja az egyik szülő a gyerekétől a pénzt havonta úgy, hogy amúgy is kapnak pénzt mástól illetve mind két szülő keresete megközelítőleg fél millió forint.

Az én keresetem olyan 140-180ezer szokott lenni.

21 éves Debreceni lány vagyok.

2020. márc. 1. 20:57
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
61%
Amúgy meg: ha elszórják, a sajátjukat szórják el. Nem kötelesek ajándékba adni a pénzüket egy dolgozó embernek. A kérdezőnek se kötelessége adni, el lehet költözni albérletbe, és akkor kiderül menyivel könnyebb neki egyedül.
2020. márc. 2. 10:36
 32/34 anonim ***** válasza:
34%

Utolsó!

Őt is támogatják. Otthon el. Az egyik kommentjeben azt írta, kölcsön kérnek tőle. Ha nem tetszik, nem Kötelez ő otthon élni. El lehet mennij albérletbe. Ja, hogy ott is fizetni kell? Sőt, többét mint otthon?

2020. márc. 2. 10:37
 33/34 anonim ***** válasza:
29%
Igen, normális. Az nem normális, hogy a fizetésükkel foglalkozol.
2020. márc. 2. 12:20
 34/34 Laylah ***** válasza:
60%

Én a helyedben felajánlanám, hogy a rezsi rám eső részét kifizetem, meg magamra főzök, de többet nem adnék. Arra a pár tisztítószerre csak jut abból a 900-ból... Plusz, ha engem is érintő nagyobb kiadás jön fel, akkor arra is a részemet odaadnám.

Mi is így csináljuk, párom szüleivel élünk egy nagy házban. Havi x összeget fixen adunk, de magunkra vásárolunk minden mást a tisztítószereken kívül.

2020. márc. 2. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!