Normális, hogy elfogadják a pénzt?
Sziasztok!21 éves vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy az mennyire normális ha elfogadja az egyik szülő a gyerekétől a pénzt havonta úgy, hogy amúgy is kapnak pénzt mástól illetve mind két szülő keresete megközelítőleg fél millió forint.
Az én keresetem olyan 140-180ezer szokott lenni.
21 éves Debreceni lány vagyok.
Utolsó!
Őt is támogatják. Otthon el. Az egyik kommentjeben azt írta, kölcsön kérnek tőle. Ha nem tetszik, nem Kötelez ő otthon élni. El lehet mennij albérletbe. Ja, hogy ott is fizetni kell? Sőt, többét mint otthon?
Én a helyedben felajánlanám, hogy a rezsi rám eső részét kifizetem, meg magamra főzök, de többet nem adnék. Arra a pár tisztítószerre csak jut abból a 900-ból... Plusz, ha engem is érintő nagyobb kiadás jön fel, akkor arra is a részemet odaadnám.
Mi is így csináljuk, párom szüleivel élünk egy nagy házban. Havi x összeget fixen adunk, de magunkra vásárolunk minden mást a tisztítószereken kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!