Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel győzhetném meg anyámat?

Mivel győzhetném meg anyámat?

Figyelt kérdés
Az a gondom h tegnap felmentem kicsit szórakozni a haverokkal és másnap amikor felkeltem anyám azt állította h azt hallota hogy drogoztam, ez pedig nem igaz mivel utálom a drogosokat és semmi pénzért nem próbálnám ki és most anyám nagyon mérges. Valami ötlet amivel meggyőzhetném?
2010. júl. 24. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
16%
Megérdemled, elvből utálsz olyat amit nem is ismersz.
2010. júl. 24. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Először is szépen(nem flegmán)kérdezd meg tőle, hogy honnan hallotta ezeket az infókat, hogy te drogozol,és miért

.Lehet,hogy azok a haverjaid akikkel voltál, már próbálták? vagy miből gondolja ezt? Amúgy magyarázd meg neki, hogy te semmit nem csináltál, és szeretnéd, ha bízna benned.

2010. júl. 24. 14:21
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

Elsőnek:

"Megérdemled, elvből utálsz olyat amit nem is ismersz."

Miért? mert utálja a drogosokat? Elmondom hogy én is,és nem is akarom megismerni a hülye kifogásukat,hogy miért teszik tönkre magukat.." De nem ez volt a kérdés..

Kérdezőnek..

Ha nem tudod normálisan megbeszélni anyukáddal,hogy neked eszed ágában sincs drogozni akkor csináld a következőt.

(Én anyaként ha a 18 éves fiam ezt mondaná,rögtön hinnék neki..) Mond neki azt(persze nyugodt hangon,nem vitázva) hogy ha nem hisz neked,hogy soha nem drogoztál akkor kész vagy akár rögtön elmenni az orvoshoz anyukáddal együtt,és vizelet mintát adni vagy ha kell vérvételt egy drog tesztre..Azért ez elég komoly,mert ha valaki drogos akkor ebbe soha nem menne bele...

2010. júl. 24. 14:33
 4/5 A kérdező kommentje:

2. haverjaim nem próbálták 100%

kérdeztem de nem mondja meg honnan hallotam.

bármit mondok neki nemérdekli mivel nagyon mérges

2010. júl. 24. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy rendben van, vizsgáltasson meg, bizonyítsa be.
2010. júl. 24. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!