Mi van akkor, ha a saját családtagom akar lehúzni? Nemet kellett volna mondanom? Ha igen, hogyan, ha mindenképp sértődés a vége?
Fotós vagyok, van egy frissen nyílt kis stúdióm. Az unokatestvérem feleségének cége van, megkért, hogy csináljak róla és munkatársakról profi üzleti képeket - kérdeztem, mennyi a büdzsé, mire kb. a piaci ár harmadát mondta. Kialkudtam a dupláját (már ettől ideges volt), és mondtam, hogy a kiszabott határidő (másnap...) helyett ekkor meg ekkor tudnak jönni, mert teljesen be vagyunk táblázva. Nem értették meg.
Most mindenki rám haragszik egészen a nagymamáig, hogy mekkora pénzéhes vagyok, mert ingyen kellett volna csinálnom és miért nem szakítok időt arra aki fontosabb. (Talán, mert az a fontosabb, aki rendesen fizet? Mert az alkalmazottaim sem ingyen dolgoznak?)
Volt már valakinek ilyen? Hiába magyarázom, hogy pénzből élünk, egyedül a párom értette meg. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!