A maganelet elronthat egy testveri kapcsolatot? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 23:48
11/14 anonim válasza:
Nekem az öcsém majdnem olyan, mintha a fiam lenne, pedig csak féltestvérek vagyunk (13 év van köztünk). Neki is, nekem is voltak már magánéleti zűrjeink, de ettől még nem távolodtunk el egymástól sosem. 35 éve töretlenül jó és szoros a kapcsolatunk. Bármelyikünk bajba kerül, 2 perc múlva indul a másik segíteni, de ha a szüleinkkel történne valami, ugyanez lenne.
12/14 anonim válasza:
Bizonyos értelemben elronthat! Mondjuk ha az egyik testvérnek sikerülnek a dolgai az életben, és a másiknak nem, akkor az már egy ok arra, hogy feszültség legyen a testvérek közt. Ilyenkor előjön az irigység, féltékenység, a másik hibáztatása olyan dolgokért, amikről nem is tehet. Sajnos nagyon sok ilyen van a mai világban, és nagyon könnyen hibáztatunk másokat a saját életünk kudarcai miatt, amiket saját magunknak okozunk.
13/14 anonim válasza:
férjem és a huga 1,5 éve nem beszélnek,mert a huginak nem tetszettem és azt mondta,amíg velem van a bátyja,addig nem kíváncsi rá. Azóta összeházasodtunk,született egy lányunk. Azt várta,h a bátyus az ő javára dönt. Nem így lett. Ő tudja,én nem tagadnám meg a testvéremet a párja miatt.
14/14 A kérdező kommentje:
a tortenetem hasonlit az utolso hozzaszoloehoz, annyi kulonbseggel hogy mi jol megertettuk es segitettuk egymast!pedig mi is csak feltestverek vagyunk!de az nem szamit! szerintem testverek kozott nem kene legyen ilyesmi, tamogatniuk kene egymast amennyire lehet!
2010. júl. 30. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!