Hogyan találhatnám meg az apámat?
Figyelt kérdés
a helyzet az hogy apámat nem ismerem nem is láttam soha a nevét sem tudom és senki nem tud rola semmit a családban csak azt hogy volt egy nagy étterme ez nem sok. én mégis kiváncsi vagyok arra hogy ki lehet az. valami ötlet hogy hogyan találhatnám meg? édesanyám meghalt aki elmondhatná hogy m,égis ki volt az.2010. júl. 23. 21:34
11/18 anonim válasza:
Holnap írok, tarts ki :-) priviben írd meg édesanyád nevét, és az akkori tartózkodási helyét. Még mindig a mobilos
12/18 anonim válasza:
Budapesti vagy? Egyébként vannak családfa kutatók, ők biztos tudnának segíteni. Templomból is ki lehet indulni, keresztlevél és egyebek.
13/18 A kérdező kommentje:
az a gond hogy nem tudok neked privit irni:(
2010. júl. 23. 22:26
14/18 anonim válasza:
Bocsi, átállítottám, már tudsz privit írni.
15/18 A kérdező kommentje:
okés küldtem:)
2010. júl. 23. 22:43
16/18 anonim válasza:
most is van kitalált apaság, én is azt kértem 6éve, mert az igazi eltűnt, kerestettem, nem találták, és eredeti adatok sértették volna jogait (jajj szegényke beparázott, de jogai vannak)
amúgy ez az étterem-dolog nem lehet, h azért van, h mondjanak vmit? olyan nincs, h senki nem tud és tudott róla érdemlegeset. max jobb nem tudni.
17/18 A kérdező kommentje:
nem tudom fogalmam nincs. ha majd egyszer meglesz megkérdezek töle pár dolgot. pl hogy miért nem kelettem neki ha már volt annyira fasza gyerek hogy megcsinált.
2010. júl. 24. 00:26
18/18 A kérdező kommentje:
minden kedves válaszolonak nagyon szépen köszönöm a segitségét! szép napot nektek!
2010. júl. 24. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!