Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy ne készülje...

Mit tehetnék, hogy ne készüljek ki míg itthon lakok?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, dolgozok, igaz 8tol 12ig,de iskola mellett jelenleg csak így tudom megoldani,azt semmiképp sem akartam, hogy egyáltalán ne dolgozzak.

Édesanyámmal és a húgommal élek, de a húgom péntek szombat van itthon mert kollégista .

Édesanyám dolgozik, heti 3 nap mindig itthon van.

Komolyan velem van a gond?

Ugye fentebb említettem, hogy délig dolgozok, haza felé bevásárolni megyek, főzök, mosok, takarítok, minden hazimunkat megcsinálok, amire négyig van időm.

8ig iskola, aztán ha másnap nem megyek dolgozni tanulni szoktam,mellette minden itthoni feladatot megcsinálok,ami ilyen napi szintű....

A húgom mikor haza jön nem segít semmibe,mert ő egész héten elfáradt pihenni jön haza hagyjuk is őt békén.

Én főzök vasárnap neki is...ugye amit vissza visz a kollégiumba...

Mert ő nem tud főzni és igazából nem is akar, meg ideje sincs ugyanis óra hosszakig készülődik...

Ha neadj isten nincs valami megcsinálva,mert nincs időm, kedvem, vagy esetleg más is észre vehetné megcsinalhatná én vagyok a lusta szemét,aki sose csinál semmit.

Most, hogy jönnek a vizsgák... még többet kell tanulni, a munkahelyen is jól akarok teljesíteni, meg itthon is...

Mégis mindenért én vagyok megtalálva.

Múltkor 1,5 Napot nálunk volt a párom, pihentunk, filmet néztünk, stb...

Erre le lettem szurva, hogy ugyan ma semmit nem csinálok?

Pedig neki is éppen lett volna ideje.

Múltkor beteg lett, mindent félretéve segítettem, mindenben, majd a végén úgy jött ki a történet, hogy ő senkire sem számíthat, egyedül van... és én se segítek semmit.

2020. febr. 7. 22:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Harag és részrehajlás nélkül:

ha te segítőkész önfeláldozónak tartod magad, oltári nagyot tévedsz!

Te nem önfeláldozó vagy, hanem ÖNKÉNTES CSELÉD - és ennek alapján nem veheted zokon, hogy ez szerint viszonyulnak hozzád.

.

"A húgom mikor haza jön nem segít semmibe,mert ő egész héten elfáradt pihenni jön haza hagyjuk is őt békén."

Kérdezzed meg egyszer nagyon komolyan, hogy koleszban mibe fárad bele?

.

A változás benned kezdődik!

2020. febr. 8. 09:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem teljesen egyértelmű, hogy melyikük dumál neked ennyit: anyud, vagy a húgod? Nem mintha sokat számítana, de ha a húgod, akkor már rég képen töröltem volna. Tudod, kit ugráltasson. Ne legyél már kisnyúl!
2020. febr. 8. 13:40
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem érdemes a képébe vágni H mennyi mindent csinálsz mert le fogja tagadni... Ismerem a fajtáját, sajnos az én családomban is van ilyen. Én már csak magam után takarítok, főzök magamra és tessék! Már nem mer érte b***tatni mert lepereg rólam. Nyugodtabb vagyok sokkal és 1-2 hónapon belül költözöm.
2020. febr. 8. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!