Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Költöznél másik városba ha...

Költöznél másik városba ha ott van saját lakásod de munkád még nincs?

Figyelt kérdés
Budapesten élek a szüleimmel, vidéken van egy lakásom ahova be szeretnék költözni. Van kb. 3-4 hónapra elegendő pénzem, ezalatt úgy tervezem találok munkát. Lehet hogy felelőtlenség így költözni de elegem van, hogy mindig másokhoz kell alkalmazkodnom, egyre rosszabb a viszony az itthoniakkal és úgy érzem így mindenkinek jobb lenne.

2020. febr. 3. 11:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

De miért kell pont jövő héten költözni?

A pároddal a mostani munkahelyeiteken nincs felmondási idő? Nem igazán értem.

2020. febr. 3. 12:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Ő nincs bejelentve a munkahelyén én pedig próbaidőn vagyok tehát nem szempont a felmondási idő. Egyébként már hónapok óta gondolkodunk ezen az egészen és most jött el az idő, hogy nagyon menni akarunk. Az együtt élés miatt is szeretnénk már.
2020. febr. 3. 12:29
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó esélyem van munkát találni a környéken, akkor igen. Azért azt fel lehet legalább elméletben előre mérni, hogy az adott végzettséggel és tapasztalattal az adott településen és közelében mennyire lehet elhelyezkedni.
2020. febr. 3. 12:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is előbb munkát keresnék, Azért az nem egy utolsó szempont, hogy hol van a lakás, és milyen végzettségetek van, el tudtok e helyezkedni a környéken.
2020. febr. 3. 12:44
 15/18 anonim ***** válasza:
81%

11, nem mindenutt van felmondási idő.

Nalunk kb 30 aláírást kell osszeszedni, ha megvan egy nap alatt akkor kész is vagy.

Mimimalberes munka mindenütt van. Bár az is számít hogy mihez értesz. Onnan lehet jobbat keresni.

A lakás teljesen felszerelt? Mert ha még ezt azt venni kell, akkor a spórolt pénzed nem tart sokat.

En koltoznek.

2020. febr. 3. 13:41
 16/18 anonim ***** válasza:
7%
nem biztos, az egyik barátom aki nagyon nincsen oblémáit az megelégedve a nőiességemmel, amikor találkoztunk az összes ujjamról letörött a köröm és azt mondta, hogy az ember nem tud elmeneküldni a problémái elől egy másik város nem fogja megoldani a problémáit, azokat mindig hurcolnia kell és csak sokasodnak
2020. febr. 3. 13:46
 17/18 anonim ***** válasza:
86%
munkåt mindenhol lehet talålni,ha csak nem falura mėsz lakni,ha jobnak ėrzed igy akkor költöz.
2020. febr. 3. 18:27
 18/18 anonim ***** válasza:
93%
Ha mérnök vagy és Győrbe költöznél, akkor menj, ha filmesztéta és Salgótarjánba, akkor ne. —> azért nagyjából szerintem fel tudod mérni, hogy adott helyen mennyire reális az elhelyezkedés. Szerintem annak függvényében dönts.
2020. febr. 3. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!