Írnátok pár lány nevet? 3-as ikreket várok,1 petéjű ikrek lesznek és mind3 Kislány lesz! Férjem egy kicsit kivan. De már kezdi feldolgozni a dolgokat:-)
Figyelt kérdés
Nos már néztünk lány neveket.. Férjemnek: Blanka, Bianka, Barbara tetszik, nekem egyáltalán nem tetszik semelyik név.. Köszönöm a válaszokat! 26N2010. júl. 22. 20:12
61/72 anonim válasza:
Nem értem miért kell lepontozni a másikat,csak azért mert neked épp nem tetszik az a név amit írt...=/
Ł/15 ^^
62/72 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontoztam.. sajnálom..
2010. júl. 23. 14:09
63/72 anonim válasza:
Nos az én lányom Míra, ez a kedvenc nevem:)
aztán tetszik még a :
Hanna, Luca, Anna, Tulipán:)
64/72 anonim válasza:
Egyébként egy vezetéknévvel sokat segítenél =)
Ł/15 ^^
65/72 anonim válasza:
Patrícia, Valentina, Karolina, Zita, Diána, Andrea, Artemisz, Leonetta, Boglárka, Zsófia, Angelika, Ariel, Jázmin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!