Írnátok pár lány nevet? 3-as ikreket várok,1 petéjű ikrek lesznek és mind3 Kislány lesz! Férjem egy kicsit kivan. De már kezdi feldolgozni a dolgokat:-)
Soraya(kiejtve Szoraja), ha tetszenek a külföldi nevek is. Nagyon szép spanyol név.:) Amúgy Alexa, Csenge, Zoé amik még szerintem szépek. :)
Jó babázást! :D
Szia.Az én egypetéjű lány ikreim(2) nevei: Petra és Izabella.Szerintem nagyon szép nevek
Sok kitartást és egészséget!
Névválasztásnál nem utolsó szempont, ha nem ugyanúgy hívják a fél osztályt. A vezetéknévhez sem árt igazítani, hogy együtt legyenek szép hangzásúak. Gyakori vezetéknévhez ritkán előforduló utónevet keresnék. Gyakori, hogy a szülők 2 utónevet adnak. Ez szegény gyereknek csak hátrány később. Szerintem zavaró, hogy azonos betűvel kezdődnek a nevek.
Sok-sok örömet és kitartást kívánok! Remélem vannak tettre kész nagymamák.
Dina,Nina,Tina,ha már hasonló neveket szeretnétek =D
/Edina,Ninetta,Valentina/
Egyébként nekem még ezek tetszenek:
-Amarilla
-Rubina
-Henrietta
-Liliána
-Zsanett
-Jennifer
-Zoé
-Nikoletta
-Csenge
-Lolita
-Viktória
-Cintia
-Norina
Most hirtelen ezek jutottak eszembe,de ha egyik sem tetszik,akkor: [link]
Sok sikert a válogatáshoz,meg gratulálok a babákhoz =)
Ł/15 ^^
Szia! Ikres vagyok. Meg nem vettunk semmit egyenlore. Ugy gondoltam, hogy majd a masodik felidoben, addigra talan mar tudni fogjuk, hogy kisfiuk vagy kislanyok. Mondjuk en ugy erzem, hogy fiuk, de persze tevedhetek :)
Valaki irta meg a Laura nevet. Nekem az is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!