Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Írnátok pár lány nevet? 3-as...

Írnátok pár lány nevet? 3-as ikreket várok,1 petéjű ikrek lesznek és mind3 Kislány lesz! Férjem egy kicsit kivan. De már kezdi feldolgozni a dolgokat:-)

Figyelt kérdés
Nos már néztünk lány neveket.. Férjemnek: Blanka, Bianka, Barbara tetszik, nekem egyáltalán nem tetszik semelyik név.. Köszönöm a válaszokat! 26N
2010. júl. 22. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
48%
legyen egy Laura mindenképpen :-)
2010. júl. 22. 21:04
 42/72 anonim ***** válasza:
80%
Zoé, Pálma, Flóra
2010. júl. 22. 21:06
 43/72 anonim ***** válasza:
100%

Soraya(kiejtve Szoraja), ha tetszenek a külföldi nevek is. Nagyon szép spanyol név.:) Amúgy Alexa, Csenge, Zoé amik még szerintem szépek. :)

Jó babázást! :D

2010. júl. 22. 21:06
 44/72 anonim ***** válasza:
80%
Petra,Lilla,Mira?
2010. júl. 22. 21:09
 45/72 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Az én egypetéjű lány ikreim(2) nevei: Petra és Izabella.Szerintem nagyon szép nevek

Sok kitartást és egészséget!

2010. júl. 22. 21:11
 46/72 anonim válasza:
100%

Névválasztásnál nem utolsó szempont, ha nem ugyanúgy hívják a fél osztályt. A vezetéknévhez sem árt igazítani, hogy együtt legyenek szép hangzásúak. Gyakori vezetéknévhez ritkán előforduló utónevet keresnék. Gyakori, hogy a szülők 2 utónevet adnak. Ez szegény gyereknek csak hátrány később. Szerintem zavaró, hogy azonos betűvel kezdődnek a nevek.

Sok-sok örömet és kitartást kívánok! Remélem vannak tettre kész nagymamák.

2010. júl. 22. 21:22
 47/72 anonim ***** válasza:
73%

Dina,Nina,Tina,ha már hasonló neveket szeretnétek =D

/Edina,Ninetta,Valentina/

Egyébként nekem még ezek tetszenek:

-Amarilla

-Rubina

-Henrietta

-Liliána

-Zsanett

-Jennifer

-Zoé

-Nikoletta

-Csenge

-Lolita

-Viktória

-Cintia

-Norina

Most hirtelen ezek jutottak eszembe,de ha egyik sem tetszik,akkor: [link]

Sok sikert a válogatáshoz,meg gratulálok a babákhoz =)

Ł/15 ^^

2010. júl. 22. 21:23
 48/72 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ikres vagyok. Meg nem vettunk semmit egyenlore. Ugy gondoltam, hogy majd a masodik felidoben, addigra talan mar tudni fogjuk, hogy kisfiuk vagy kislanyok. Mondjuk en ugy erzem, hogy fiuk, de persze tevedhetek :)

Valaki irta meg a Laura nevet. Nekem az is tetszik.

2010. júl. 22. 21:30
 49/72 anonim ***** válasza:
100%
Megint en. :) Azert azt jo olvasni, hogy mind a harom egeszseges, ez a lenyeg! Azt mondjuk gondoltam, hogy surubben van UH, mint nekem a kettovel. En egyebkent Angliaban elek es itt egy normal terhessegnel csak ketto UH van (12. es 20. heten). Ezert is orulok annyira, hogy azert az ikreket komolyabban veszik es nekem kethetente van UH. Megnyugtato.
2010. júl. 22. 21:33
 50/72 anonim ***** válasza:
83%
Abigél, Eszter, Gerda, Sára, Anna
2010. júl. 22. 21:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!