Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet e rossz hatása annak ha...

Lehet e rossz hatása annak ha egy családban több gyerek van és kisgyerekekre kell vigyáznia a nagyobbnak miközben ö már külön életét éli már?

Figyelt kérdés
De az anya sokszor nem bír vele, velük, és nem tud velük semmit csinálni és ha ott vagy velük csak azt akarja hogy foglalkozz folyamatosan csak velük.

2020. jan. 27. 19:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Ugyan nekem nincs tesóm,de elég sok ilyen szitut lehet hallani,hogy a kisebb gyerek le van passzolva a nagynak és bizony sajnos később lehet ez oka annak,ha a tesók nen lesznek jó viszonyba. Nem törvényszerű,de nyilván nagytesóként másod anyát játszani nem lehet egy élmény,főleg,ha otthon kell állandóan ülni a kistesó miatt amíg a barátok találkoznak,szórakoznak stb.
2020. jan. 27. 22:00
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk az lett a hatása, hogy utáljuk egymást és vagy 10 éve nem beszéltünk, mióta elköltöztem otthonról. Őt folyamatosan ajnározták a szüleim, hogy milyen okos meg szép, én meg milyen mihaszna k u r va vagyok, mert mindig csak el akarok járkálni a barátaimmal meg a pasimmal, és különben is kötelességem lenne mindenhová vinni.
2020. jan. 27. 22:20
 13/14 anonim ***** válasza:
69%

Persze,lehet .Pl a szüleiddel megromlik a kapcsolatod ,hiszen (teljesen jogosan) anyádat fogod hibáztatni ,amiért nem képes szülőként viselkedni ,hanem rádnyomja a felelősséget .

A testvérekkel is megromolhat a kapcsolat.

2020. jan. 28. 09:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálunk az volt hogyha járni tanult el kellett kapni, plusz meg kellett akadályozni hogy rosszat csináljon különben verés járt. De hipnotizálással kellett lebeszélni a rosszról mert ha bőgni kezdett hogy nem boríthatja fel ezt vagy azt arra is verés járt. Kb az volt rutin hogy ha bőgni kezdett akkor el lett verve az a testvér aki legközelebb volt hozzá. Meg is lepődtek a szülők azon hogy midőn tesó megbotlott a küszöbben és bőgött semelyikünk sem felé futott felsegíteni hanem minél távolabb helyezkedni hogy megússza a leszámolást mint felelős
2024. ápr. 4. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!