Hát nem is tudom hol kezdjem. Nagy tragédia, hogy 13 évesen cigizek (folyamatosan)? Anyu megölne ha megtudná..
Én 12 évesen kezdtem cigizni és kb. 2 évig folyamatosan! Életem egyik legrosszabb döntése volt.
Aztán egyik napról a másikra leszoktam, mert muszáj volt különben kinyírtak volna otthon nameg nem volt pénzem se cigire.
Es anyukad nem erzi meg rajtad hogy te rendszeresen dohanyzol? Ez aztan hihetetlen! Meg ha ok is szivjak otthon, akkor is a szad nem tudom mennyire budos a cigarettatol, de erezniuk kellene. Tuti, hogy a 13 eves fiamon megereznem ha dohanyozna. Hiszen ellenorzom, ez az en felelossegem, feladatom.
Nagyon nagy tragedia hogy dohanyzol, nagyon butasag!!!
Egeszsegtelen, budos tole a szad, a kezed, a cuccaid, a fogaid besargulnak, es nagyon draga, ami nem egy utolso dolog. Es kulonben ki ad neked penzt a cigarettara? Vagy a kajapenzt erre koltod? Fizetsz a betegsegert, a budos szajert, a penzedbol nem tudsz ertelmes, hasznos dolgokat vasarolni magadnak. Gondolkozz el, mert megeri!
Majd lehet hogy lesz olyan lany, aki nem fog veled szoba allni (pedig tetszel neki) mivel cigizel. Es o azt mondja, hogy olyan sraccal, aki cigizik, nem jar.
Ne ezzel tunj ki es legyel vagany a tobbiek kozott, inkabb azzal, hogy a suliban jol tanulsz, es a penzedbol ertelmes dolgot veszel (mondjuk amit a tobbiek nem fognak tudni megvenni, mert ok abbol cigit vesznek)
Tedd le a cigit, es ne dohanyozz, ne csak 13 evesen ne, hanem SOHA!!!
Azok a haverjaid, akiknek most nem sikerul abbahagyni a dohanyzast (veled ellentetben), fogjak majd meg mondani neked 10 ev mulva, hogy DE JO NEKED, MERT TE NEM DOHANYZOL!
Ugye, buszke leszel magadra?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!