Hogyan lehet beadagolni a szülőknek a legkíméletesebben, hogy a páromhoz szeretnék költözni?
Mond azt, hogy
-Anyu, a Balazs (baratod)azt kerte tolem karacsonyi ajandekkent, hogy koltozzek oda hozzajuk, tudod a Zrinyi utcaba.
Anyukad: -Nem, nem kislanyom megcsak 21 eves vagy, itt van a jo kis szobad nalunk, nem mehetsz oda a Balazshoz, o barmikor itt lehet nalunk, tudod hogy szeretjuk, de odakoltozni, aaaaa, neeem. Nem kislanyom.
- O, de mond meg akkor miert nem...stb
Igy kezd el, aztan majd alakul a dolog!
Sok sikert, szia
Szia,szerintem sokkal jobb hatást érhetsz el ha érvekkel alátudod támasztani,miért lenne az neked jobb ha vele élnél és mellé még biztosítanád is őket afelől,hogy csak pozitívumként fogja ezt mindenki megélni,bízhatnak benned,stb...mellékesen hozzáteszem és te is gondold át..az elköltözés nem feltétlen szól egy életre...legtöbbünk szülei nyílván egy elhamarkodott vagy esetleg rossz döntés után nem fognak kipaterolni otthonról vagy kitennia ne zavarj táblát...én 16 évesen költöztem el,a tanulmányi eredményeimet jobban teljesítettem egyrészt,mert kiegyensúlyozottab lettem másrészt ezzel "megfizetve",hogy bíztak bennem...naponta látogattam őket,vagy ahogy időm és kedvem engedte...persze a mézeshetek csak rólunk szóltak:)
Én szüleim azt mondták jól van kislányom te döntésed de ha valami negatív iránybí mutatkozó dolgot tapasztalunk nincs vita jössz haza...szóval kb. ennyi:)azért a szomszéd ne kelljen,hogy arról számoljon be nekik,hogy első héten hajnalig lófráltatok az utcán stb...érted mire célzok..ne az legyen,hogy nincs otthon a macska cicncognak az egerek...egyébként úgy vélem nagyon okos dolog,hogy még mielőtt az ember házasságra vagy komolyabb kapcsolatra szánná el magát előtte összeköltözne az érintettel...hiszen a mondás igaz:
lakva ismeri ki egymást az ember...
minden jót és boldogságban gazdag közös jövőt nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!