Esküvőn gáz, ha menyasszonynak vagy vőlegénynek alig vannak ismerősei, ezért alig vannak esküvőn?
Figyelt kérdés
Ha egy embernek alig van pár ismerőse és rokonok közül is csak pár emberrel tartja a kapcsolatot és emiatt alig tud valakit elhívni az esküvőjére az ciki?2019. dec. 30. 16:59
11/16 anonim válasza:
A legjobb! Én haverom esküvőjén voltam így. Azthiszem 8an voltunk. Feleség, férj, 2gyerek feleség 3munkatársnője és én. Akkora buli volt. Elsőnek étterembe mentünk. Végig nevettünk. Utána gyerekeket hazavitték átöltöztek és reggelig buliztunk.
Anyámék esküvőjét a nagyszülők ellenezték. Ketten voltak és a szomszéd házaspár akivel a legjobb barátok voltak. Azt mondták,hogy nagyon jó volt és nem csinálnák másképp.
Ez a ti dolgotok,ha ez benneteket nem zavar akkor másnak semmi köze hozzá! A te párod lesz biztos tudod az okát.
12/16 anonim válasza:
Mi 8an voltunk. Ferjem ss a sajat szuleim, ferjem testvere es a csaladja. Nekem nincsenek barataim sajnos, nem tudtam kit elhivni
13/16 anonim válasza:
Mi 54en voltunk, az a barati korunkben es a vendeglatosok szerint is kicsinek szamit. Nekem pont eleg volt ennyi is, sot azota eltelt 3 ev, lenne kapasbol 10 fo, akit mar nem hivnek el. A hangulat nem a letszamon mulik.
14/16 anonim válasza:
Dehogy gáz. Én nem is akarnék boldog-boldogtalant meghívni, csak családot, rokonokat, meg közeli barátokat. Ha a mostani barátomhoz fogok hozzámenni, akkor leszünk kb. 50-60-an szerintem, mert egyikünknek sincs nagy családja vagy sok barátja. Szerintem így jobb is.
15/16 anonim válasza:
Dehogy ciki. Ha az a pár ember, szereti a vőlegényt/menyasszonyt, mellette áll, erősíti akkor nem mindegy mennyi emberrel van jóban? Inkább 2 értékes barátom legyen, mint 200 érdek felszínes barátom.
16/16 anonim válasza:
A szüleim annó úgy akarták, hogy majd bemennek a városba, szereznek 2 tanút s egy papot, s megesküsznek. De egyik nagynéném megtudta a tervüket, s végül lettek vagy 30-an. :D
Az a gáz, hogy ilyesmin fennakadtok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!