Kit szeretsz jobban? Apa vagy anya? Nemet és kort irjatok
Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 21:34
21/29 anonim válasza:
kiskoromban apásabb voltam, felnőttként pedig anyásabb, de ezt nem tudom kimutatni. Kislányként viszont kitudtam mutatni a szeretetet, ez érdekes. Ma már egyformán szeretem mind a kettőt!
24/N
22/29 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem, szerintem egyformán, de mindig máshogy érzem. Vannak időszakok amikor anyával, van mikor apával beszélek többet, vagy egyikük jobban megért, mint a másik. Van viszont mikor összekapunk és úgy érzem, hogy egyiküket se szeretem... :D De persze ez csak a pillanatnyi harag. Nem tudok választani, hogy kit szeretek jobban... :) 16/L
23/29 anonim válasza:
Apa (mint ember; mint szulo nem tudok kulonbseget tenni, pedig az anyam nem a legjobb anya, aki lehetett volna...)
17/L
24/29 anonim válasza:
Anya. Apámat mióta elváltak, nem is láttam.
25/29 anonim válasza:
Anyuuuuci:) elváltak apukám iszik nem keres..úgyhogy ő olyan nekem mint egy idegen..
17/L
27/29 anonim válasza:
Mindkettőt más miatt szeretem és nagyon.
25/N
29/29 anonim válasza:
Szülőnek muter a jobb, de ha idegenek lennének számomra, egyértelműen fater lenne a szimpatikusabb.:D
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!