Kit szeretsz jobban? Apa vagy anya? Nemet és kort irjatok
Én nem tudnék dönteni közöttük,mindkettőjüket nagyon szeretem.:)
21/N
Ez egyértelmű: Anyukámat!:) Igaz ő már nincs köztünk de ő volt a legcsodálatosabb ember a világon!:)
Apámat pedig egyenesen gyűlölöm mert egy alkoholista barom aki csak ahhoz ért, hogy porig alázzon és fenyegessen ha nem ugrálok úgy neki mint egy kiskutya...:S
Mindkettőt egyformán szeretem, max anyával több mindent megbeszélek, de nem tudnék köztük különbséget tenni.
L 21
Mint az előbbi válaszokból is kiderült ha már valamelyik szülődet jobben szereted akkor valami gáz van...
Én mindkettőt ugyanúgy!
mindkettőt ugyanúgy szeretem
24/L
nem feltétlen van gáz. nálunk apa nem iszik, nem jár el kocsmázni, hazaadja a fizetését, nem ver minket, szépen dolgozik itthon a ház körül is. csak egyszerűen soha nem tudott kommunikálni a gyerekivel. persze tudom, hogy szeret minket, de sokszor olyan mint egy idegen. én abszolút anyás vagyok, anyukám a mindenem :)
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!