Miért ennyire unszimpatikus név a Patrícia?
Szia! Nekem egyáltalán nem unszimpatikus, de nem tetszik, ne haragudj. Az a c betű annyira nem kellene bele. Úgy, hogy Pati ezerszer szebb, így viszont nekem a pisztácia jut róla eszembe.
Tényleg ne haragudj meg :)
Sokan talán személyhez kötik(ahhoz az újságíró sztárhoz),aki nekem sem túl szimpatikus..amúgy nem vagyok benne biztos,hogy újságíró,csak egyszer,mintha hallottam volna róla.
Amúgy a hangzása nekem furcsa..
hát én se favorizálom. . de nem azért mert ronda. mert tény hogy szép. de az emberek a neveket emberekhez kötik..
és az emberek viselkedéséhez... lehet hogy a töbségnek ezért nemjöttbe ... de az egyéni véleményem a névről: csak simán nemszimpi. se a patrícia se a partísa...
Szia.Szerintem nagyon szép név.Anyukámat is igy hivják,de nem szereti ha becézik.Szerintem nem is kell.Igy szép ahogy van.
14/L
talán azért mert ennek a férfi párja a Patrik ami olyan hülyén hangzik
szép végülis a patrícia de mivel ritka ezért szokatlan
ami az embernek szokatlan az furcsa
bocsi én csak őszinte voltam
de am nekem tetszik ne változtasd meg!
A patiról a pisztácia jut eszedbe?nekem meg a pattanás:-)
Egyébként nem rossz név...
Nekem kisgyerekek jutnak eszembe róla, lehet, hogy azért, mert a régi szomszédunk unokáját is így hívják, és mikor utoljára láttam, kb. 4 éves volt.
Amúgy szerintem szép név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!