Mit csináljak? Olyan rosszul érzem magam, bátyámnak megszületett a 2. gyereke, látom milyen boldogok.
25 évesen még bőven ráérsz gyereket szülni és ha nincs kinek még nyugodtan várhatsz.
egyszer majd megtalálod életed párját és bepótoljátok a hátrányt.
tegyél érte legyél csinos járj randikra és barátkozz ...
csak rajtad múlik!
nyugodj meg!még CSAK 25 vagy és előtted az élet nem kötelező mindenkinek tök fiatalon szülni.nekem sincs pasim és még soha jobban nem éreztem magam,tudom, h ráérek még, nem kell kapkodni.majd 1* lesz vki akivel lesz gyerekünk.kész.nem szabad görcsölni ilyeneken.
még biztos friss a szakítás , azért vagy depis!
jobbulást:-)
25/L
szia 25/L vok
kb 1 éve.9 év kapcsolatok után.elég lett. :-D
először én is be voltam depizve, de hidd el, h nem tart sokáig.rá fogsz jönni, h mennyivel jobb dolgok vannak, mint az önsajnálat:-) felkelsz majd a padlóról, ne aggódj tényleg!
kitartás!mindjárt jössz haza és majd a szülők, meg a barátok rendbe raknak.ezt a kis időt+ fél lábon is kibirod
fel a fejjel
Szia!
Eloszor is szerintem meg boven van idod a csaladalapitasra.
En 30 eves voltam mikor elhagyott a parom tobb ev utan,azt hittem belehalok.Most 36 vagyok ket gyerekkel es boldog parkapcsolatban.Almomban sem gondoltam volna.
Nekem segitett Tari Annamaria pszihologus egyik irasa
(bocsanat,kicsit hosszu lesz):
"Ha masokat boldogabbnak latsz magadnal...
Ha eszre vetted mar,hogy az utcan setalva irigykedve nezed a csokolozo parokat,mikozben a maganeleteddel elegedetlen vagy,akkor talan erdemes elgondolkodnod,miert alakulnak igy a dolgaid.Mikor masok eletet konnyebbnek es gordulekenyebbnek latod,akkor felidezodnek benned vesztesegek,csalodasok es elszurt alkalmak.Ilyenkor mindenki igyekszik szabadulni ettol az erzestol,es kicsit duhodten arra gondol,hogy talan nekik sem jobb,de meg akkor is ott a kiindulo erzes.
A sajat eletunk formalasa rajtunk mulik,meg akkor is,ha meggyozodesunk,hogy allandoan a korulmenyek aldozatai vagyunk.Soha nem magyarazhatjuk az esemenyeket csak a masik ember cselekedeteivel.Akar a valasztasaink rosszak,akar a donteseink elhamarkodottak,mindig jobb szembenezni a sajat felelossegunkkel.Nem szabad elfelejtenunk,hogy mindig mindenen lehet valtoztatni,az elet nem elore megirt forgatokonyv,amelyben csak passzivresztvevok vegyunk.Hozhatunk dontest barmikor,amivel elindithatunk egy valtozasi folyamatot-meg ha csak apro lepesekben is.Az elet sokszor tunik igazsagtalannak es erthetetlennek.Aki passzivan szemleli ezt,es aldozatkent torodik bele sorsa alakulasaba,ugy gondolja,igy kell elnie.Aki ennel harcosabb termeszet,egy ido utan gondolkodni kezd,probalja megerteni a dolgait,majd dontest hoz.Ezt akkor is megteheted,ha eppen karacsonyfadiszeket logatszfel,vagy unnepi ebeden ulsz,a lenyeg az,hogy vedd kezbe a dolgaidatElofordulhat,hogy kilatastalannak latod az egeszet,mert esetleg evek ota tarto allapotrol van szo,de ez az erzelmi reakcio ertheto.Sokszor maga a valtozas ilyesztobbnek tunik,mint a megszokott allapot,pedig mar nem erzed jol magad a borodben.Ezek vedekezo reakciok,amelyek konzervaljakerzelmeidet.A szorongas alapvetoennem akadalyozza meg,hogy eltero dontest hozz,csak megneheziti a helyzetedet.Ha ettol nem ilyedszmeg,akkor minden adott ahhoz,hogy valtoztass."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!