Volt családi veszekedés karácsonykor? Nálatok hogy zajlik?
Figyelt kérdés
2019. dec. 26. 08:47
11/21 anonim válasza:
Nálunk nincsen nap veszekedés és hisztériás rohamok nélkül.
12/21 anonim válasza:
Volt, tegnap este, meg most is. Épp külön szobában, csukott ajtókkal töltjük az ünnepet...
13/21 anonim válasza:
Nem volt.
A nagyi (velünk él), kicsit feszült volt, hogy nem leszünk kész, de a végére ő is felengedett (és nem volt utálatos, csak önmagát stresszelte szegény).
14/21 anonim válasza:
Egy- egy kisebb egymàsra mordulàson kívül nem volt semmi.
A fàt is nyugodtan befaragtuk, a kaja is kèsz lett, takaritas kozben sem volt semmi...
Csodàlkozom is.
(tegyük hozzà, kb nulla karàcsonyi hangulatunk van idèn)
15/21 anonim válasza:
Nálunk is mindig volt veszekedés, mikor gyerekek voltunk. Most felnőttként már nem szokott lenni, a szüleim örülnek,ha épp mind a három gyerekük ott van és nem külföldön. Idén anyóséknál voltunk 3 napot, veszekedés nem volt, csak hiszti mert szerintem sok 3 nap egyben összezárva anyósékkal. Még ha normális is, idegenekkel 3 nap nagyon sok egy 50 nmes lakásban...Jövőre maximum 1 vacsorára megyek, az tuti :D
16/21 anonim válasza:
Mióta eszemet tudom egy nagy feszültség a karácsony és a húsvét is. Anyám a főzésbe menekül az év minden napján apám elől, ilyenkor hatványozottan nyomja. Közben nekem ki kell nyalni a lakást, mert az a két szem rokoncsalád aki jön majd, az biztos felmászik a szekrény tetejére megnézni van e por. Fa díszitéskor apám ugat, hogy hogynézmáki és odajár szentségelni a fa mellé. Segíteni nem segít persze. Anyám meg csak les, hogy elég hamar lelépünk a párommal, mert ő nem is érti mi a baj az alkesz apámmal, meg az egész feszültséggel. Egy hangyafsznyit sem meghitt a karácsony, nekem sosem volt az.
17/21 anonim válasza:
Nálunk sose volt még veszekedés karácsonykor. Ilyenkor inkább örül a család, hogy végre látják egymást. Összeülünk, eszünk, beszélgetünk kicsit. Általában hamar kifogyunk a témából, utána meg csendben nézzük a tévét vagy mindenki elfoglalja magát a saját dolgával. Szóval nincs is min veszekedni, meg amúgy is mindenki a családban nyugodt, csendes természetű.
18/21 anonim válasza:
Nálunk azóta nincs, mióta a férjem gyerekei nem karácsonyoznak velünk (már felnőttek, külön élnek). Persze előtte sem veszekedések voltak, inkább néma gyűlölködésből eredő feszültség. De most így jó, senki nem erőlteti rá a társaságát senkire, mindenki boldog.
19/21 anonim válasza:
Sose volt semmi komoly. Boldogan összeülünk,eszünk, beszélgetünk, játszunk. Nem is értem az ilyen egymást ölő családokat. De látom jól lelettek pontozva akik megmerték azt tenni, hogy békésen karácsonyoztak.
20/21 anonim válasza:
Minden karácsonykor és csodálkoznak miért gyűlölöm és utálok otthon lenni🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!