Adnád azt a nevet a kislányodnak, hogy Boróka?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik ez a név, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is!2010. júl. 20. 15:18
41/46 anonim válasza:
Na mi lett a neve?
Nekem egyébként nagyon tetszik lehet, hogy csak elfogultságból mondom, mert most ismerkedtem meg egy gyömyörű lánnyal, akinek ez a neve:)
42/46 anonim válasza:
Engem így hívnak :) hát amúgy lehet, hogy sok mindenkinek jutott már eszébe rólam a pálinka, de ezen mindig röhögünk egy jót és általában mindig csak annyit mondanak, hogy nagyon szép és különleges név. Egyébként azt, hogy boróka sose csúfoltak vele, max a vezetéknevemmel, na meg tetszik, a becézése ami ugye Boró de ennek ellenére utálom a nevem. Én elmondtam a véleményem a névről, na meg a tapasztalataim :)
43/46 anonim válasza:
Nem, mert nem passzol a vezetéknevemhez.
44/46 anonim válasza:
Ez egy nagyon komolytalan, nevetséges név. Nem is lett volna szabad engedélyezni.
45/46 anonim válasza:
Egyre inkább tetszik ez a név.
46/46 anonim válasza:
Rakéta Boróka. :) Már lesz is alapjuk a gyerekeknek a csúfolódásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!