Adnád azt a nevet a kislányodnak, hogy Boróka?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik ez a név, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is!2010. júl. 20. 15:18
31/46 anonim válasza:
Szep nev, de nekem is a Biborka tetszik jobban.
32/46 anonim válasza:
én nem adnám.
igazából nem tudom, hogy tetszik-e vagy sem, de az tuti, hogy a gyerekemet az iskolába állandóan borókabogyónak csúfolnák!
33/46 anonim válasza:
Bárhogy hívják a gyereket csúfolni fogják max. nem a nevével. Az összes gyerek csúfolódik. Én pl. Andrea vagyok és úgy csúfoltak törpe. Na erre varrjál gombot.
35/46 anonim válasza:
én réka vagyok, de a répától elkezdve a trékáig minden voltam. csúfolni minden nevet lehet, a gyerekek leleményesek. ha a keresztnevet nem is majd a vezetéknevet. szóval ez ostoba indok.
én nem adnám a Borókát, de ismerek egy kislányt akit így hívnak és nagyon aranyos. nekem ő ugrik be róla, szóval tetszik.
36/46 anonim válasza:
Van egy kislány az utcánkban, csórikámat így hívják, de ráadásul még Down-os is. Gondolhatod, milyen hatást kelt a Boróka név egy sérült gyerekben. Szóval én semmiképp sem adnám a gyerekemnek... Amúgy maga a név sem tetszik
37/46 anonim válasza:
Én nem adnék semmi olyan nevet, aminek más jelentése is van a néven kívül, így a Borókát sem. :) De még mindig jobb, mint az egyik mostani kérdésben szereplő Napsugár.
38/46 anonim válasza:
Nekem tetszik, és úgy általában a természet ihlette nevek :D
39/46 anonim válasza:
Én sem adnám, bokor jut róla eszembe. A Bíborka se tetszik, ezeknél sokkal szebb nevek vannak. De ha neked tetszik, te döntésed. Kislánynak még elmegy, de idősebb korában a Boróka néni elég bután hangzik.
40/46 anonim válasza:
Nekem borzasztóan tetszik:) és szerintem a Boróka néni is nagyon aranyos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!