Ciki hogy a páromat küldtem el o. b. -t venni, mert én nem tudtam elmenni?
Figyelt kérdés
Néha ugy adodik hogy nem tudok én venni, mert pl a közeli boltban van hogy épp nincs, s csak a városban van, én meg nem ertem ra h elmenjek, de a parom ugyis egesz nap a varost jarja mert taxis, igy ö be tud menni venni. Persze ebbol nem csinalok rendszert, tenyleg ritka. Ti hogy vagytok ezzel?2010. júl. 20. 12:33
21/21 anonim válasza:
3 kamasz lány zavarában vihog. De egy felnőtt férfit miért is érdekelne ez? Én ezt nem értem. Talán valamikor felnőttem, amikor nem figyeltem eléggé. Bár még vannak akik azt mondják rám, gyerekes vagyok. :D
Szóval én megkérdezném a páromat, (mármint ha én lennék a nő és elmesélné nekem ezt a kasszás sztorit), hogy mit is érzett cikinek és miért? Lehet, hogy ezzel segítem legjobban a fejlődését. Ha továbbra is cikinek érzi és nem akar túllépni ezen, akkor persze az is lehet egy verzió, hogy nem kérek tőle többet ilyet, de hirtelen ezt látom a gyengébb "megoldásnak". :P
42/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!