Ciki hogy a páromat küldtem el o. b. -t venni, mert én nem tudtam elmenni?
Figyelt kérdés
Néha ugy adodik hogy nem tudok én venni, mert pl a közeli boltban van hogy épp nincs, s csak a városban van, én meg nem ertem ra h elmenjek, de a parom ugyis egesz nap a varost jarja mert taxis, igy ö be tud menni venni. Persze ebbol nem csinalok rendszert, tenyleg ritka. Ti hogy vagytok ezzel?2010. júl. 20. 12:33
1/21 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Együtt éltek gondolom, tudja hogyan működnek ezek a dolgok.
Amúgy egy pár hete voltam egy szupermarketben, és előttem állt a kasszánál egy 50 év körüli hapsi. Betétet vett :D és kérdezte a kasszánál az eladót, hogy "Ez ugye egészségügyi betét" ? De olyan aranyos volt, az eladó is megmosolyogta. :)) Jópofa volt nagyon.
2/21 anonim válasza:
Ha neki nem ciki,akkor semmi gond.
3/21 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. :) Majd kapjon egy jutalompuszit "hősiességéért".:)
4/21 anonim válasza:
Igen nagyon ciki .. cska ki ne deürljön a nagy titok a férjed előtt.. A NŐK MENSTRUÁLNAK :O
5/21 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond, az én férjemnek is nyugodtan ráírhatom a bevásárlólistára a tampont, ha éppen ő megy bevásárolni, még sosem panaszkodott.
Mondjuk néhány havi együttjárás után nem kérném ilyenre a barátomat, de egy stabil kapcsolatban miért ne?
6/21 anonim válasza:
Én nem találom cikinek, mikor együttéltük csak mint pár, akkor is simán mondtam neki, hogy hozzon. Jó ,körül kell írni neki,hogy most "nem a kék csomagosat hozd, hanem a zöldet és ne a 20 db-osat, hanem a 35-öt" (most írtam valamit) De ettől függetlenül nem ciki.
7/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, ahogy neked sem lenne ciki, ha netán Viagrát kéne neki venni. Te is megvennéd nem?
8/21 anonim válasza:
Én apukámat szoktam elküldeni, ha én nem tudok venni.
9/21 anonim válasza:
En is vettem mar baratnomnek, szerintem nem ciki, problema annyi hogy van hatszazezermillio fajta es konnyu osszekeverni:)
10/21 anonim válasza:
ritkán fordul elő,mert 2-3 hónapra van mindig itthon,de volt már rá példa,rossz szot nem szolt,hogy ő veszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!