Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Etkezo asztalon pelenkazni?...

Etkezo asztalon pelenkazni? Szulok, ez normalis?

Figyelt kérdés

Unokatestverem gyakran atjon, es a babajat az etkezoasztalunkon pelenkazza.

Ez csak nekem tul sok? Hogy lehet ezt normalisan megmondani? Hogy akkor mar inkabb a kanapet vagy agyat hasznalja arra a par orara amig nalunk van?

2019. dec. 18. 15:14
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Legkozelebb megmondom neki, illetve egy regebbi iroasztalt kikeszitettem, hogy az legyen a pelenkazosarok.

Koszi a valaszokat

2019. dec. 18. 16:14
 12/35 anonim ***** válasza:
70%

Unokatesónak ("aki sűrűn átjön"), már a legelején, amikor először pelenkázta a babáját az étkezőasztalon, már akkor szóltam volna, hogy figyi, itt az ágy, kanapé, szőnyeg, mosógép teteje, bármi (remélem, érted), de a konyhában lévő asztalt evésre használjuk, nem a törölköző mellé pakolt szarospelenkára.

Pont most van 3 hónapos unokám, és bizony simán kifolyik a rottyantás utáni átpelenkázáskor a kaki. Nekem egy-kétszer a lányom a kezembe nyomta még 1-2 hetes korában, hogy légyszi, vidd ki. Még őt is leállítottam, hogy csomagolja be rendesen azt a szaros pelenkát, mert nem egyszer folyt a kezem között. Érdekes módon rájött, hogy ez így nem "gút". Szóból ért mindenki, ha magától tapasztalatlan (a te esetedben ráadásul még pofátlan is).

2019. dec. 18. 16:30
 13/35 anonim ***** válasza:
53%

Jézusom, az unokatesódnak nagyon el kéne egy alapos kiigazítás!

Megmondanám neki, hogy vegye le a gyereke szaros seggét onnan, mert hiába kisbaba, az se aranyat tojik. Sőt, a bébifos ritka büdös. Kivágnám gyerekestül az udvarra. Lehet, hogy náluk ez a módi, de az átlag ember azért tudja, hogy mi fér bele a normális élet kereteibe.

2019. dec. 18. 16:41
 14/35 anonim ***** válasza:
2%
Jól teszi.Ahol ezt meg lehet csinálni,semmit se szólnak érte,nem különbek.
2019. dec. 18. 17:06
 15/35 anonim ***** válasza:
70%

Én amikor a barátnőmhöz mentem (akinek fél évvel idősebb babája volt, mint nekem), ott is megkérdeztem, hogy a kisfia pelenkázóján átpelenkázhatom-e a kislányomat (természetesen ráterítettem egy törölközőt).

Amúgy meg van olyan rokon csaj, aki az ikreit rendszeresen az étkezőasztalukon pelenkázza, mert így kényelmes, hát no comment:( (Aztán csodálkozott, hogy nem mentem hozzájuk karácsonyi ebédre, pedig hívott.)

2019. dec. 18. 17:11
 16/35 anonim ***** válasza:
56%

Ez undorító! Ti ott esztek!

Ehhez is kell némi intellgencia azért...

2019. dec. 18. 17:12
 17/35 anonim ***** válasza:
60%
Nekem se jutna eszembe ebédlőasztalon pelenkázni, de egyrészt mi szoktunk ágyban/kanapén is enni (filmezéskor chipset, pattogatott kukoricát meg ilyesmit), másrészt az ebédlőasztalt mindig le szoktuk takarítani evés előtt és után is, szóval én nem csinálnék ekkora ügyet belőle, ha ez nálunk történt volna.
2019. dec. 18. 17:14
 18/35 anonim ***** válasza:
33%
Ja hülye vagyok, nem "nálunk", hanem anyós a saját házában.
2019. dec. 18. 17:16
 19/35 anonim ***** válasza:
59%

Fú de undorító ez. Azt a mindenit. Némelyik anyuka irtó igénytelen. Szegény babák :(

Én kanapén se pelenkáznék,az is undorító.

2019. dec. 18. 17:32
 20/35 anonim ***** válasza:
81%

MOndjuk valamilyen szinten értem én, hogy sokakat irritál, ha ilyen az asztalon visznek véghez. De hogy asztal helyett a kanapét, ágyat, szőnyeget javasolni... na ezt fel nem tudom fogni!

Szóval ha véletlen kifolyik az a bizonyos "rottyantás", akkor mennyivel jobb, ha egyenest megy bele a kanapé vagy ágy szövetébe vagy a szőnyeg bolyhai közé? Az életben tisztára nem mossa senki! Gusztustalan!

Míg ha véletlen az asztalon kenődne szét bármi, azt pillanatok alatt le lehet mosni és fertőtleníteni!

Amúgy meg normális ember csak megkérdi a vendéglátóját, hogy hajthatja végre a pelenkacserét, aztán viselje következményeit a házigazda. De hogy én jobban tűrném, ha nálunk az asztal viaszkosvásznán zajlana mindez és nem a bársonykanapén, vagy a nehéz szőnyegeken, az biztos!

Amúgy kérdező, vagy jelölj ki a pelenkázásra egy helyet, vagy vegyél egy viaszkosvásznat csak arra a célra, hogy ha nálatok pelenkáz, akkor előtte kiterítse az asztalra. Azon nem fog átmenni semmi!

2019. dec. 18. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!