Elfogadjam a pénzt, vagy ne?
Pénteken megyek a szüleimmel strandra. Azt mondta a párom, hogy majd ad egy kis költőpénzt. Lerakott az asztalra 5 ezret, de mire észrevettem, rég elment dolgozni.
Adjam neki vissza, vagy tegyem félre, hogy majd abból vegyek neki valami ajándékot?
A strandon max egy jégkrémet eszek, az is 5-600 ftból megvan. Viszont összeveszni sem akarok vele, mert ő biztosan jó szívvel adta, én meg nem akarom elfogadni.
De nem akarom, hogy azt érezze, hogy kihasználom.
Jól mondtad, jó szívvel adta. Nyugodtan fogadd el.
Vegyél belépőt, meg amit kell (fagyi stb.), a maradékot add vissza, ha attól jobban érzed magad.
Egy köszönöm többet számít, mintha nem fogadod el.
Én is hasonló helyzetbe vagyok .. én azt mondom fogadd el..
nemrég írtam ki pont ezt a kérdést : http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
a lényeg az hogy nem azért adta hogy visszaad..
hanem szerintem azért mert nagyon szeret..
Első vagyok.
Hát ha ő tart el,akkor ő ezt vállalta,így más a helyzet.Gondolom van pénze,akkor fogadd el.Vegyél belőle neki valami kis ajándékot,meg magadnak amit akarsz,a többit meg add vissza!
A szüleim nincsenek eleresztve anyagilag, ezért akart a párom költőpénzt adni, hogy ne anyuék pénzét költsük el.
Nem tud eljönni strandra, mert dolgozik.
Nem ő tart el.
Hol olvasol ilyet?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!