Hogy adjak kölcsön? (fontos)
Van egy lány akivel régebben sokat találkoztunk szóval én komolyabb kapcsolatot szeretem volna de ő a barátját választotta és megromlott a viszonyunk mostanra már elfogadtam és újra beszélünk , na de nem ez a lényeg nemrég betörtek hozzájuk és elvittek minden pénzt meg zárat feltörték és elég rossz helyzetbe vannak én segíteni szeretetnék nekik hogy adnék kölcsön pénzt de hogy csináljam ? mit mondjak ? vagy mennyi ajánljak ? én még ilyen sose csináltam tudna valaki segíteni ?
17/f
Pénzzel ne segíts! Tulajdonképpen nem vagy hivatalosan senkije, csak a barátja, aki esetleg szerelmes a lányba. Gondolom önálló jövedelmed sincs.
Inkább ajánld fel, hogy egyéb dolgokban segitesz, ami a betörés nyomán keletkezett.
nem várják el.. nem is kértek semmit tőlem csak én szeretnék nekik segíteni ..
amúgy nem tudnak róla a szülők de nem is akarom nekik elmondani mert.. úgy se engednék.
1.15 éves nem kiskorú,hanem fiatalkorú
2. vehet ki a saját bankszámlájáról pénzt
Miért kell itt nem valós dolgokat írni?
Mi lenne,ha nem pénzzel segítenél,hanem mondjuk bevásárolnál nekik? Oda teszed az ajtajuk elé,és ott hagyod. persze azért vigyázz el ne lopják.Biztos nagyon boldogok lesznek. Vagy azt mondod,h az ajtó előtt találtad,mikor becsengettél hozzájuk,
Jó lelkű vagy,segíts ha tudsz,de óvatosan,nehogy ez által megalázó helyzetbe hozd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!