Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ez tenyleg rosszul esett...

Most ez tenyleg rosszul esett neki? Nem tudna velunk orulni?

Figyelt kérdés
a parom testverenek tavalyelott ert veget egy 7 eves kapcsolata es nagyon megviselte.De attol a pillanattol kezdve nem volt kedves velem....hiaba probalkoztam.Most az utobbi ket hetben kezdett kedveskedni es mondtam neki h a testverevel se tolt eleg idot -elkezdte a paromat is hivni magahoz ,beszelgetni vele(azelott nagyon elhanyagolta a testveret)mar mar orultem h vegre jobb a kapcsolat.De szuletesnapomon a parom megkert,ugy tervezte h a szuk csaladi kor elott ker meg-a testvere azzal burkolozott h nem jon el a lanykeresre mert a kocsijat elkell hozza(kiderult h nem is volt szervizbe) .Tehat nem jott el a lanykeresre,egyutt unnepeltunk,otthon a csalad es annyit nem tett meg h felkoszontson legalabb.Csak irt egy uzenetet hogy:isten eltessen a nap vegen.Azzal annyi.Most ezt mire veljem?ennyire gyulol?Vagy nem tart eleg jonak ahhoz h a testvere tarsa legyek?:( 3-ev utan kert meg a parom
2019. dec. 14. 21:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
A gyűrű így is rá került az ujjadra. A párod a testvére nélkül is feltudta húzni rád, vagy asszisztálni kellett volna hozzá? Fogadd el, hogy egy ilyen trauma után nem volt kedve ott lenni. Neked sem biztos, hogy lett volna az ő helyében. De amilyen az élet(ugye nagy tanító mester tud lenni olykor), lehet te is átéled egyszer amit ő, akkor majd megváltozik a mostani véleményed. Ha bekövetkezik, gondolj erre vissza. Egyből nem leszel ilyen magas lovon.
2019. dec. 15. 11:19
 22/22 anonim ***** válasza:
85%
Te nem tudnál inkább örülni, hogy találtál egy marhát, aki elvesz, ahelyett, hogy másokat bszogatsz?
2019. dec. 15. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!