Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ez tenyleg rosszul esett...

Most ez tenyleg rosszul esett neki? Nem tudna velunk orulni?

Figyelt kérdés
a parom testverenek tavalyelott ert veget egy 7 eves kapcsolata es nagyon megviselte.De attol a pillanattol kezdve nem volt kedves velem....hiaba probalkoztam.Most az utobbi ket hetben kezdett kedveskedni es mondtam neki h a testverevel se tolt eleg idot -elkezdte a paromat is hivni magahoz ,beszelgetni vele(azelott nagyon elhanyagolta a testveret)mar mar orultem h vegre jobb a kapcsolat.De szuletesnapomon a parom megkert,ugy tervezte h a szuk csaladi kor elott ker meg-a testvere azzal burkolozott h nem jon el a lanykeresre mert a kocsijat elkell hozza(kiderult h nem is volt szervizbe) .Tehat nem jott el a lanykeresre,egyutt unnepeltunk,otthon a csalad es annyit nem tett meg h felkoszontson legalabb.Csak irt egy uzenetet hogy:isten eltessen a nap vegen.Azzal annyi.Most ezt mire veljem?ennyire gyulol?Vagy nem tart eleg jonak ahhoz h a testvere tarsa legyek?:( 3-ev utan kert meg a parom
2019. dec. 14. 21:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%

Próbáld már meg legalább egyszer az életben mások helyébe képzelni magad!

Egyáltalán volt már 7 éves (vagy hosszabb) kapcsolatod, ami véget ért?

2019. dec. 14. 22:45
 12/22 anonim ***** válasza:
89%

Kedves kérdező miért nem tudod elfogadni, hogy a párod testvére maga alatt van a 7 éves kapcsolata után és neki most ez a szituáció nagyon kellemetlen. Es abban a többieknek tényleg igaza van, hogy nem kéne nyagatnod a párod testvérét, sem ellenőrizgetni, mert egyrészt ő nem a párod másrészt semmi közöd hozzá. Nem akart megbántani egy nemmel, és nem akart magyarázkodni. Te élvezted volna ha szegény elbőgte volna magát miközbe ti ott turbékoltok? És nem nem a ti szituációtok miatt hanem azért mert valószínűleg egy nagy lúzernek érzi magát. Ha meg nyagattad a testvérét miután vége lett a kapcsolata akkor ne csodálkozz, hogy nem kedves veled.

Csak képzeld el a szituációt. 7 év.

2019. dec. 14. 23:56
 13/22 anonim ***** válasza:
86%
Pláne hogy folyamatosan próbálkoztál utána nála, ki tudja mit mondtál szerencsétlennek. A testvéri kapcsolathoz meg nem csak neki kéne próbálkozni hanem ugyanezt megtehette volna a párod is pláne hogy tudta hogy most biztos nagyon nehéz neki.
2019. dec. 14. 23:59
 14/22 anonim ***** válasza:
91%

Mit vártál volna el tőle mégis?

Én nemrég elveszítettem a párom, eljegyzés előtt álltunk. És minden barátnőm, nem egy rokonom szervezi most az esküvőjét, mert jövőre mennek férjhez. És ha őszinte akarok lenni engem rohadtul nem érdekel. Mármint annak örülök, hogy megtalálták a párjukat, de nem akarok semmilyen szinten a részese lenni a szerveződésnek, senkinél, mert rohadtul fájdalmas, hogy nekem is az esküvőmet kellene szerveznem, de nem tehetem. Abszolút megértem a párod testvérét. Ez nem ellened szól, nem körülötted forog a világ...itt arról van szó, hogy neki fáj, és fájt volna látni hogy eljegyzitek egymást.

Te is tudod nagyon jól, hogy mi volt az oka annak, hogy nem ment el..hadd ne szarja magát már össze mindenki a születésnapod miatt...

2019. dec. 15. 00:02
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
Ha értelmesen írnád le a kérdésed, akkor nem a válaszadók lennének az értetlenek! Magam sem értem egyébként, minek kell az egész famíliának jelen lenni egy gyűrű felhúzásánál, ami KÉT emberre tartozik!
2019. dec. 15. 03:00
 16/22 anonim ***** válasza:
92%

Asszem a tojashej a te seggeden van, ha nem esik le neked, miert nem akart ott lenni a "nagy" esemenyen 😁

Ja, es: muszaJ

2019. dec. 15. 04:59
 17/22 anonim ***** válasza:
80%

Nem értem, hogy a párod testvéri kapcsolatát miért akarod te szervezni. Hogy jössz te ahhoz, h megmondd, kivel/mivel töltsön több időt? Meg hogy számon tartsd, mikor hová megy.

Nem körülötted forog a világ.

2019. dec. 15. 05:20
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Tippre 20 éves vagy, egyke, és mindig mindent megkaptál anyutól és aputól, igaz?

Szállj le a földre és hagyd békén szerencsétlen embert.

2019. dec. 15. 08:17
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Te is írtad, hogy nagyon megviselte a 7 éves kapcsolat vége. Persze, hogy nem akarja körülugrálni azokat, akik épp eljegyzik egymást, házasodnak stb, hisz neki is ezt kellene tennie, de nem teheti. Ez nem azt jelenti, hogy gyűlöl, hanem hogy fáj neki ezeket látni. Ettől még örül, hogy boldogok vagytok, de érthető, ha nem akar ilyen eseményeken bájologni.

De te mintha egyenesen élveznéd, hogy ő szenved és még bele is rúgsz egyet. Hagyd békén és tanulj némi empátiát, rád fér.

2019. dec. 15. 08:59
 20/22 anonim ***** válasza:
92%

Ha egy szülinap miatt ekkora műsort csinálsz, mi lesz az esküvőn? Aki esetleg oda nem tud elmenni, az mit fog kapni tőled...

Amúgy a kérdésedre válaszolva: egyetértek az előttem írókkal, akik úgy gondolják, hogy nem kellene ennyit foglalkoznod a párod testvérével. Hagyd békén.

Amitől meg kiráz a hideg, az a "nem tudna velünk örülni????" Te nem tudnál megértőbb lenni vele esetleg? Miért kell, hogy minden rólad szóljon?

2019. dec. 15. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!