Kikérhetem a véleményeteket? :-)
Figyelt kérdés
Összeírtunk mind a ketten 5-5 lánynevet, kíváncsi lennék a véleményetekre:
Én: Zsófia, Anna, Nina, Vivien, Léda
Párom: Adrien, Andrea, Lilien, Nóra, Dorka
Ha kisfiunk lesz, egyértelműen Balázs lesz :)
Köszi a válaszokat:
Andi
2010. júl. 19. 22:48
31/59 anonim válasza:
Ha nekem lesz lányom,Anna lesz....de a Dorka is aranyos!!Én e kettő valamelyikére voksolok!! :)
33/59 anonim válasza:
Nekem legjobban a Lilien, 2. a Léda. :)
Nem rossz még a Zsófi(a) és Nóra sem, a többi nem igazán tetszik. (bár egyik sem az a kimondottan csúnya név)
15/L
Ja és a Balázs nekem is nagyon tetszik! (:
35/59 anonim válasza:
nagyim Honti Anna : DDDD
de én alapdól az Annát vagy az Adrient mondanám (:
37/59 anonim válasza:
a Mikéla nem tetszik?:) Az enyémnek az lesz majd ha lesz kislányom:):) 19/F
38/59 A kérdező kommentje:
hm... a Mikéla nem nyerte el a tetszésem, Bocsi :( ezek a nevek jöttek :)és ezek jöhetnek számításba 7 hónap múlva kb, ha ott fekszem az ágyon 10 kg-val könnyebben, de sokkal sokkal sokkal boldogabban :)áááá jézus, alig bírom kivárni... első Bééééébi!!!!
2010. júl. 19. 23:24
39/59 anonim válasza:
nekem nem baj hogy nem tetszik:):) a te döntésed..végülis azok is szép nevek. Csak adtam plussz egy ötletet.:D Grat a babához:):)
40/59 anonim válasza:
és az adrienn? igazad van a párodnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!