Mozi vagy egy vacsora anyóssal. Mit választanál?
Anyós meghívott minket vacsorára, ma estére. (Kb 15 perce telefonált) Viszont, már péntek este foglaltunk mozijegyet ma estére. A kettőt egyszerre nem megy. Én legszívesebben moziba mennék. Azt mondtam anyósnak, hogy mindjárt visszahívom.
Párom szerint máskor is tudunk moziba menni. Ez rendben van, de nem akarom, hogy anyós azt érezze, hogy ő bármikor beleszólhat az életünkbe, mert miatta bármit lemondunk.
Oda kell menni, ami előbb volt!
A mozi előbb volt az anyós meg megy a levesbe.
mozi
Úgy, hogy tegnap mondtátok neki tényleg gyanús...de nem akarok vádaskodni, lehet, hogy pusztán elfelejtette. Kedvesen emlékeztessétek rá és beszéljetek meg egy másik időpontot a vacsira.
Most én vagyok a bunkó, mert azt mondtam a páromnak, hogy moziba szeretnék menni.
Imádom az anyósomat....
Ha az anyós tudta a mozit, mi a kérdés? Miért nem mondtad azonnal, hogy sajnos ma nem jó, majd holnap?
Ha az anyós nem tudta volna, h moziba mentek, akkor azt mondtam volna én is, hogy menjetek hozzá. De így gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!