Normális a bátyám? Megeri ennyit dolgozni a családert?
Minden nap 14 órát dolgozik. Szombat vasárnap is megy, akkor csak 8 órát.
Azt mondja mindent meg akar adni a feleségenek és a gyerekeinek.
De bele döglik. Hulla fáradt. Az asszony meg otthon a 2 éves gyerekkel.
Fura hogy a 'minden'be nem tartozik bele ő maga. Gratulálok neki, egyedülhagyni 15 órára a családját. A két éves gyermekét, és a .., nem tudom minek hívjam.. szóval a nőt a gyerekkel. Biztos nem lesz belőle idegbeteg később. Neeem. Egészséges ember lesz. Véletlen sincs már is tele iszonyat nagy sebekkel a gyerek, ahogy annő is biztosan egy idegrendszeri acéldamil, végtelen kreativitással. A gyerek is biztos valami jézus szerű felemelkedett, neki nem kell, csak egy szülő, akit ismer.
Gratulálok.
Valaki mesélje el valami fórumon a történetét, 'hogyan tedd tönkre a gyermeked teljes életét, és hogyan a párod fél életét' címmel.
Gratulálok.
nem másik nő te értelmetlen
hanem a feleségnek másik pali
Én egy ilyen helyzetben nem a felnőtteket féltem vagy sajnálom. Mi van a gyerekkel?
https://www.youtube.com/watch?v=EMjrPCDVmKM
Bennem egy nagyon erős és fájdalmas gyerekkori élmény, amiről ez a szám szól. Van egy jóval fiatalabb testvérem, az ő esetében már másképp volt, és remélem, hogy az én gyerekeimnek is a jobbik eset fog jutni.
Elképzelhető, hogy valamilyen okból átmenetileg, maximum egy évig ez az optimális helyzet a családnak, de hosszú távon nem valószínű. Az oka, hogy így csinálják, sokféle lehet, és mivel nem látod belülről a családot, nem tudod megmondani, hogy hogyan és kinek kéne változtatnia. Talán az apa fél a háztartástól, otthoni léttől, gyerekkel kapcsolatos felelősségtől? Vagy a feleség ragaszkodik a túlórapénzhez? A férj nem a képességeinek megfelelő helyen dolgozik, túl keveset fizetnek neki, csak így jönnek ki a pénzből? Vagy nagyobb lábon akarnak élni, mint amit a pénzkeresési képességeik megengednek? Hitelük van, és gyorsan le akarják tudni? A feleség egy haramia, és a helyzet megoldása helyett a férj így menekül, hogy ne kelljen szembenéznie a problémával? Sok variáció lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!