Ti mit szólnátok a párom testvérének viselkedéséhez?
A párom bátyjánál lesz valami családi esemény a gyerekeivel kapcsolatosan, amire én nem lettem meghívva. Mikor felhívta a páromat, hallottam, hogy mondta, hogy gyertek el ketten anyával... A pàrom rákérdezett konkrétan, hogy vigyen-e engem is, erre mondott valami hülye indokot, hogy a gyerekeknek nem jò, ha túl sokan vannak körülöttük, mert olyankor mindig rosszak.
Régebben volt az édesanyjukkal konfliktusom, és amennyire tudom, az anyós mindig a másik fiához ment rólam panaszkodni, szerintem ez lehet az oka, hogy így áll hozzám. Egy ideig külön voltunk a párommal, az ok az volt, hogy az anyukája nálunk lakott az egy szobás albérletben és én ezt nem bírtam elviselni. Többször megemlìtettem, hogy miért nem lakik a másik fiánál, ahol több hely van.
Egyébként engem konkrétan nem zavar, hogy engem nem hív, de attól tartok, hogy a párommal ez köztünk megint gond lenne, hogy nem úgy jövök ki a családdal, és végül én lennék a hibás...
Ha a családtagoknál és az anyósnál nem vagy népszerű, konfliktusaitok is voltak, külön is voltatok emiatt, akkor evidens, hogy nem hívnak meg, te sem hívnád őket.
A pároddal rendezd, hogy erről mit gondol és utána válassz:
- szeretitek e kölcsönösen egymást annyira, hogy egy olyan családban maradj, ahol utálnak
- továbblépsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!