Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet nevet változtatni...

Hogyan lehet nevet változtatni? Te megtennéd?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és utálom a nevem:(

a nevem Priscilla

2010. júl. 19. 10:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azt már leírták hogyan lehet.

Én azt mondanám,ha az új név mellett is döntesz,akkor se "add le" a mostanit,csak vegyél fel mellé egy másikat,amit majd használni fogsz.Azért ezt csak a szüleidtől kaptad.Lehet hogy bántó lenne számukra ha lecserélnéd.Lehet,hogy te is megbánnád.Ha nem most,akkor később.5-10év múlva.

2010. júl. 21. 12:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Milyen igazad van 12:26-os! Erről teljesen meg is feledkezdtem, hogy az iratokat is le kell cserélni. :D

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 10:56 voltam

2010. júl. 21. 13:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem szép neved van, én a helyedben nem változtatnék rajta :) De természetesen itt a te véleményed a fontos, ha tényleg egyáltalán nem tudod megszokni/megszeretni, akkor inkább változtasd meg olyanra, ami tetszik, különben lelkileg is negatívan hathat rád, hogy nem tudsz azonosulni a neveddel.
2010. júl. 21. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!